handanca Daimi Üye Yönetici 9 Haziran 2009 #1 Yükselen Burcunuzu Öğrenmek için Buraya yükselenini öğren yükselen burç öğrenme yükselen öğrenme burcumu öğrenmek istiyorum yukselen burcumu ogrenmek istiyorum Sevgili Melekler Aşağıdaki linkten yükselen burcunuzu öğrenebilirsiniz. Buradan Bakabilirsiniz Moderatör tarafında düzenlendi: 4 Aralık 2019
yükselenini öğren yükselen burç öğrenme yükselen öğrenme burcumu öğrenmek istiyorum yukselen burcumu ogrenmek istiyorum Sevgili Melekler Aşağıdaki linkten yükselen burcunuzu öğrenebilirsiniz. Buradan Bakabilirsiniz
M Misafir Forum Okuru 9 Haziran 2009 #2 Cevap: Yükselen Burcunuzu Öğrenmek için Buraya Konu sabitlenmiştir...
fırtına Yeni Üye Üye 15 Aralık 2010 #4 Handancam burçlarla ilgilenen çocukluk arkadaşım sevgili fatma, benim karakteristik özelliklerime göre yükselen burcumun ikizler olma ihtimalini söylemişti ve baktık hakikatende ikizler çıktı yengeç burcuyum yükselenimde ikizler konuyu açtığın için tşkkrler 🙂
Handancam burçlarla ilgilenen çocukluk arkadaşım sevgili fatma, benim karakteristik özelliklerime göre yükselen burcumun ikizler olma ihtimalini söylemişti ve baktık hakikatende ikizler çıktı yengeç burcuyum yükselenimde ikizler konuyu açtığın için tşkkrler 🙂
ilkimsu Yeni Üye Üye 22 Mart 2011 #5 benim kitaplarda bakınca boğa cıkıyor burda ikizler cıktıı mesela bir kitaptada arkadaşımın akrep burda terazii nedir doğrusu şaşırdım
benim kitaplarda bakınca boğa cıkıyor burda ikizler cıktıı mesela bir kitaptada arkadaşımın akrep burda terazii nedir doğrusu şaşırdım
G güven karaca Forum Okuru 17 Nisan 2011 #6 1972 de şeker bayramında doğmuşum ay gün saat bilmiyorum yükselenim ne veyeda burcum ne
M M.S.Ç Forum Okuru 6 Aralık 2011 #8 Yükselen terazi burcu Yükselen terazi burcu kadınının fiziksel özellikleri nelerdir? 🙂🙂
Y Yükselenim koçmuş Forum Okuru 25 Aralık 2011 #9 Merhaba ben 15 ocak saat 11 sularında doğmuşum ve yükselenim koç olarak çıkıyor sizce doğrumudur ?
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 7 Şubat 2012 #10 merhabat 12 11 saat 01 05 arasında doğmuşum yükselenimi öğrenmek istiyorum teşekkürler