Merhaba arkadaşım , Yahu böyle dirayetli öz verilil kadın gibi kadınlar kaldımı ki ? Vallahi türünüzün son örneğisiniz öncelikle sizi 22 yıllık sabrınız dan dolayı kutluyorm. İnsanlar evine misafir gelmesin den rahatsızlık duyarken, kayın valideyi evin de 1 gün bile barındırmazken siz bayaa baş tacı etmişsiniz eşinizin tarafını. Bak arkadaşım şimdi ben size hak veriyorum. Eminim bir çok kadın da size hak vericetir. Yalnız şöyle bir durum var. Siz ne yaparsanız yapın eşiniz fedakarlığınızın farkın da olmaz. Yada farkın da olur elinden bir şey gelmediği için görmezden gelir. Erkeklerin yüksek bir yüzdesi ailesine bağlıdır. Ki bu normaldir. Biz kadınlarda ailemize düşkünüz değilmi. Ki bana göre bu karekterdeki insanlar hayırlı evlattır. Ama eşinizin aile ilişkilerini dengede tutması gerekiyor. Bir tarafı hoş tutayım derken öbür tarafı hoşnutsuzluğa maruz bırakmamalı. Sizin yapmanız gereken tek şey eşinizi bu durum da sık boğaz etmeyin haklı olsanız bile. Belliki durum dan memnun . Hiç değilse aranızı bozmayın. Uygun bir zaman da uygun bir uslupla eşinizle tekrar konuşmayı deneyin. Mutlaka bir çözüm bulunacaktır diye düşünüyorum.. Allah yardımcınız olsun ve size sabır versin..