*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 14 Eylül 2009 #232 Burdayım ve hiç uyumadım çünkü uyku tutmadı ama şu an artık gözlerim iflas etmek üzere uyumamam lazım direniyorum çünkü benim ufaklık ana okuluna başlayacak saat şu an 07.20 ve benim bir saat sonra yola çıkmam lazım....
Burdayım ve hiç uyumadım çünkü uyku tutmadı ama şu an artık gözlerim iflas etmek üzere uyumamam lazım direniyorum çünkü benim ufaklık ana okuluna başlayacak saat şu an 07.20 ve benim bir saat sonra yola çıkmam lazım....
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 18 Eylül 2009 #236 baska nerde olabilirimkiii.. tabiki meleklerimin yanindayiiimmm 🙂🙂🙂🙂
qontes_18 Yeni Üye Üye 20 Eylül 2009 #238 bende burdayım kusuruma bakmayın foruma gırınce heme konulara dalıyorum bu yoklamayı unutuyorum yoksa ben her gece burdayım kurtulus yok emegınıze saklık cok guzel bı paylasım verıyorsunuz
bende burdayım kusuruma bakmayın foruma gırınce heme konulara dalıyorum bu yoklamayı unutuyorum yoksa ben her gece burdayım kurtulus yok emegınıze saklık cok guzel bı paylasım verıyorsunuz