Yok mu rüya görüp anlamını merak edenlerrrrrrrr......

seni çok mutlu edecek bi haber alacaksın.bu alacağın haber senin daha önce çok istediğin inşallah olur dediğn bişi.yakın zamanda gerçekleşecek.

denız bende rüyamde esımın arkedesı var ünıverıteden samımı bı arkadası onlardaymısız ev almıslar gerçektende aldılar 3 4 gun once evını dolasıyoz mutfağı 100 m kare
vardı neyse esı geldı seker verdı posetın ıçınden ayy vıskı olsaydı vıskı olsaydı ıçerdık dıyıp duruyo bende vıskıye gerek yok dedım bırazda suratımı astım sonra bı anda yemek masasında bırsürü yemek ve bıkaç mısafir bende servıs yapıyom bızım ıçın hazırlanmıs bı zıyafet sofrasıydı yedımmı tam hatırlamıyom ama hayırdır

canım çok güzel bir rüya inşallah bolluk bereket var evinizde sana tavsiyem 1 aileyi yemeğe al rüyandaki gibi..

denızım ruyamda dut topluyodum balkondan olmus dutlardı baska bı ruyadad oglum tualetını banyoya yapmaya calısıyodu baktım yapmısmı dıye yapmamıstı öle denızım ılk ruyamda duttan yedım ama
mevsim dışında görülen dut kısa bir sıkıntı yaşanılacağına işarett canım ,,oğlunla alakalı olan kısımda bunla ilgigli

canım hiçbir anlam içermiyor bu tarz rüyalar tamamen şeytani kafana takma

bu rüyayı bir kaç şekilde yorumlayabiliriz hurma yemek imamın tatlılığına varacağına hurmayı yiyip çekirdeğini çıkarmak ise çocuğu olacağına işarett canım hayr olsun inşaşllaah