Yok mu rüya görüp anlamını merak edenlerrrrrrrr......

deniz ben rüyalarımda etler den kurtulamadım kuzum bu seferde rüyamda böbrek resmi çizmeye calısıorum gercek böbrekde gördüm

Ben zaten yassi namazin pesine fetihi ve yasini okuyorum.ben evli degilim 🙂cocuk istiyormusun dedinizya .

rüyamda abdest alıyorum güzelce namaz kılıyorum biraz daha duruyorum tekrar namaz kılıyorum namazım bittikten sonra ben hastaydım nasıl namaz kıldım diye şaşırıp kalıyorum arkadaşımın rüyası

denizcim cnm bende önceki gün bol köpekli bir rüya gördüm merak ediyorum anlamını. Rüyamda evimizin penceresinden içeri bir köpek giriyor. Ben çıkarıyorum kovuyorum yine giriyor. Diyorum bari cam acık olsa bile tel kafesi kapatayım girmesin. Cengelini takıyorum pencerenin dışındaki tel kafesin biraz aralık kalmış yine girmiş köpek bu sefer yarısı girmiş içeri yarısı dışarda kalmış bende kovmaya kalktım çıksın diye bana hırladı korktum hatta ısıracak gibi oldu. O arada eşim beni uyandırdı. Korktuğum için sanırım değişik sesler çıkarmışım hızlı hızlı nefes alınca eşim korkmuş uyandırmış beni. Tekrar uyuduğumda bir yavru köpek gördüm. Bi arkadaşım bakamamış yavru köpeğe bana vermişti bende kucağımda gezdirip duruyordum .. biraz uzun oldu ama cok merak ettim yorumunu şimdiden tşkler..

abla benim arkadaşımın rüyasını anlatıcam. rüyasında iki tane altın görünmlü sahte yüzük görmüş bi benim biri onunmuş. sonra iki tane gerçek altın yüzük birini bana bana birini kendine almış. bende altın yüzk çocuk dedim ama adet oldu. bende pzartesi aşılma yaptırcam. bakalım acaba rüya banamı çıkcak.

canım köpek rüyları bir kaç şekilde yorumlanır bunlar etrafında olan sizi çekemeyen düşmena kıskanç komşuya ,üç harflilere,ve nefsin kötü hallerine gibi.. senin rüyanda korku olduğu için 3 harfliler tarafından rahatsız edilmişsin ama zarar verememişler sana.yavru köpeğin anlamı biraz farklı ama bud a çok sevimli bir çocuğa işaret canım

canım onunda seninde bebeğin olucak inşallah dediğin gibi yüzük çocuğa işaret birde başarı ve zenginliktir ilk sahte yüzük ardından altın yüzük görmek sıkıntılardan kurtulup hedefe ulaşılcağına işaret bu bebek tabiki