Yok mu rüya görüp anlamını merak edenlerrrrrrrr......

inşallah cnım bak üst üste 40 gün kılarsan o sende bir alışkanlık halini alcak bak ben seni tanımıyom sadece rüyana dayanarak bişi dedim o zaman burdan anlaşılıyoki bu bir uyarı

Denizcim tekrar merhaba ben rüyamda rahmetli ananemi gördüm önce iyiydi sağlıklıydı annem bakıyordu annemle kalıyordu sonra annem kayboldu yengem bakıyordu ve ananem ölüm döşeğindeydi,suratı asık üzgündü yüzü ...Annem diyaliz hastası bugün yarın göbek fıtığı amelyatı olacak ama onun için riskli ve zor bir ameliyat çunku karnında hortum var dıyalıze girdiği için anneme kötü bişey mi olacak nasıl bır ruya anlamadım

denizcim rüyamda gördüm ki o kadar yağmur yağıyor ki bizde böyle kapalı bi yer var oraya giripyrz ev gibi daha sonra iki tane erkek bebeği olyr küçk 2 yaşında falan başkasının çocuğuymuş ben onu kucağıma alym annesi yokmuş ben ilgilenym.. B de eşmin babaannesi gilde olyrz orada yengeside olyrmuş o hamileymiş bütün işleri bana emrediyormuş ben yapıyormuşum nedir cnm bende hergünsana rüya sorym ama🙂

Korktuğum bir rüya yorumlarsanız sevinirim
sabah ezanından sonraydı, rüyamda işyerimden çıkıyordum.Yalnız işyeri nin çıkış kapısı, anakapısında kazı çalışmaları vardı.İnsalar rahat geçsindiye köprü görevi yapacak bir kalas koymuşlar.orada kalabalık insan topluğuğu kalasın üzerinde kesilmiş kanlı hayvanlar bu kan kokusuna gelmiş beyaz beyaz kocaman çoban köpekleri vardı, ben çıktım tam köprüye yani kalasın üzerine basacağım ama köpekler üzerime gelmeye başladı, eşimi gördüm bağırdım, yardım et diye o gözden kayboldu, şişman bir adam elimden tuttu beni havalandırdı sanki uçuyordum o kazı çalışmasının yani kalas koyulmuş köprünün, o kesilmiş hayvanların kanlarına basmadan ve köpekler den kolayca uzaklaştırdı, yetermi gidebilirmisin indireyimi dedi, elimi bıraktı ve ben yoluma yürüyerek gittim. yalnız adam yerde duruyordu sadece elimden tuttu ve ben havadan gittim. bu rüyayı bilen varsa yorumlarsa çok sevinirim. Allahım sizden razı olsun

yani bu rüyaya bakarak kötü bişey olacakmı diye şartlanmamız doğru değil.tam tersi müjdeli ve iyi bir habere işaret bu rüya,birde annen ve sen mutlaka anneannene dua ve hayırda bulunmalısınz

tabiki canım sorcaksın bu normal ama görülen rüyalar genelde bilinçaltı bebek istediğn için hep bu yönde oluyo,bu rüyada bereket var yağmur yağmış çünkü birde eşinin ailesi tarafından bir sıkıntı yaşama ihtimalin var

bu tamamen şeytani ve seni ürkütmeye çalışan bir rüya kafaya takılcak bişi yok zaten kan da görmüşsün böyle rüyalar gördüğünde kalkınca sol tarafına 3 kez tükür ve euzübesmele çek ve felak nas ve ayetel kürsi oku kardeşim

deniz abla ben bugun rüyamda esimle telefonda konusuyordum sonra bi anda esimle telefonu kapaticaktim esim eve gelicekti tekrar biyere gitti sonra camin önünden görümcem benimle yasit bana bagirdi bende iceri davet ettim bbirden bire türkiyedeki arkadasimda orda oldu vede ben karpuz getirdim kestimmi keesmedimmi bilmiyorum sonra catal aldim ikisindede leke vardi temizledim ve götürdümmm nedir bu rüyaa sasirdim ya aklimada getirmedim bu kis günü karpuzzz 🙁

yorumunuz için çok tşk. ederim. hergün yedi ayetel kürsi okuyorum. ama bundan sonra böyle rüya görünce söylediklerinizi yapacağım ..

yorumunuz için çok tşk. ederim. hergün yedi ayetel kürsi okuyorum. ama bundan sonra böyle rüya görünce söylediklerinizi yapacağım ..
canım bu söylemiş olduğum korkutucu kötü şeytani rüyalardan sonra kalkıp 3 defa sol tarafına tükür sözünü bizzat PEYGAMBER EFENDİMİZ buyurmuştur mutlaka bir sırrı vardır birde sünneti yapacağımız için sevapta kazanmış olcaz sen rüyaları gör yaz buraya ben yorumlamaya hazırım baharcım başka bir konuda özellikle dini konularda aklına takılan bişi olursa da yardımcı olurum