Yok mu rüya görüp anlamını merak edenlerrrrrrrr......

slmm

inşallah canım iyi haberlerini bekliyorum
denizcim öncelikle hayırlı cumalar
oncekı gun ruyamda karışık bır ortamdı aıleden iş yerınden kışıler vardı ne iş ortamı ne de ev ortamı eskıden oturduğumuz bı evdı evın kapısı kurcalanıyordu gıdıp baktım elınde sılah hırsız zorluyor gelıp evdekılere soyledım herkes panık oldu sonra bı baktım arka odada gordum onu ama o benı gormedı evın içindeydi tam bize doğru gelıyor dedım uyandım
bugunku ruyamda kaynıma asker eğlencesı yapıyoruz uğurluyoruz kaynanma tek kalmasın dıye yanında kalalım dıyorum bu arada evımde toplanmış eşyalar fılen temızlık mı yapıyorum evimi değiştiriyorum anlamadım ama ev suankı oturduğum ev değil neyse eşim dışarı cıkıcam bıraz daha takılım dıyor sonra esmer uzun boylu guzel bı kız gelıyor eşime hadı çıkalım dıyor eşim bı bana bı ona bakıyor kıza kızıyorum gıt burdan dıye eşim ben cıkıyorum bı saate gelırım dıyor kız onu kandırıyor bı sekılde beraber cıkıyorlar kımse mudahale etmıyor sabaha kadar beklıyorum evıme gecıyorm eşim yok eşimin erkek arkadaşı gelıyor sabahı onunla gecırdı dıyor ilişkiye gırdıler ağzı burnu şişmiş halınden memnun gorunuyor dıyorlar bende o sırada eşyalarda tolanmışken gıtmeyı dusunuyorken korkuyla uyandım ruyamda dıkkatımı ceken kaynanm herseye karışırken bu konuları umursamıyor acaba benı gercek hayatta hıç istemıyormu
Biraz uzun oldu denizim ama bu araalr çok alakaız seyler goruyorum

canım bir haber alıcaksın yalnız bu seni biraz üzebilir,2 .rüyan ise evinizde eşinle kıskançlık adına bir tartışma yaptınız mı hiç bu da ona işaret kıskanç bir yapıya sahipsin bu kaynananla alakalı şüpheye kapılman ise şeytan oyunu kesinlikle böyle bişey düşünme

denız dün rüyamda kaynanam esımle benı ayırmaya çalısıyodu ben ugrasıyom bıraz ayrılmamakk ıçın ama tam hatırlayamıyorum ayırmaaya çalısıyodu nedemek acaba

eşim bi ağaç getriyo eve küçücük bir ağaç üzerinde meyveleri var meyveleri yiyoruz ağaçta bi yuvarlak örtülü bişey var aa bu neki diyorum bakıyorum örtü var üzerinde örtüyo aralıyorum içinde petek ve melz arılar var

topiğin hayırlı olsun canım bugün rüyamda işyerinin yemekhanesinde gazete okurken şehit haberleri gördük ve içlerinde güya işyerinden askere giden bi arkadaşda var yeni evli yeni doğmuş bi bebeği var görünce çok ağladıkve sonra işyerine omuzlar üzerinde o şehidin bayrağa sarılı taputunu getiriyolar güya helallik alcaklarmış arkadaşlarından şehit gelirkende ezan okunuyor taputu masanın üzerine koyyolar o anda taput açılıp içindeki cenaze gözleri kapalı yattığı yeden namaz kılıyor ama hiç korkmuyoruz bütün işyeri çok ağladık hala etkisindeyim ya biraz uzun oldu ama çok garipti rica etsem yorumlarmısın

oooo çok harika bir rüya bu bereket huzurun işareti,alın teri ile kazançınız var insanların içinde itibarınızın kuvvetli olcağına ,yakın akrabalarınızdan fayda göreceğinize,hayrın mutluluğun habercisi olan bir rüya bu

ilk bakışta bu rüyaya her gün aldığımız şehit haaberlerinden etkilendiğin için görülmüş bir rüyaya benziyo yani bilinçaltı fakat tam olarak yorumlarsak senin Allah katında ve insanlar içinde yükseleceğine işaret birde namaz kıllıyormusun bu konudada sana ciddi bir uyarı olduğunu düşünüyorum yani yükselişin namaz kılarak kılyosanda huşu içinde kılarak olacak inşallah