denizcim öncelikle hayırlı cumalar
oncekı gun ruyamda karışık bır ortamdı aıleden iş yerınden kışıler vardı ne iş ortamı ne de ev ortamı eskıden oturduğumuz bı evdı evın kapısı kurcalanıyordu gıdıp baktım elınde sılah hırsız zorluyor gelıp evdekılere soyledım herkes panık oldu sonra bı baktım arka odada gordum onu ama o benı gormedı evın içindeydi tam bize doğru gelıyor dedım uyandım
bugunku ruyamda kaynıma asker eğlencesı yapıyoruz uğurluyoruz kaynanma tek kalmasın dıye yanında kalalım dıyorum bu arada evımde toplanmış eşyalar fılen temızlık mı yapıyorum evimi değiştiriyorum anlamadım ama ev suankı oturduğum ev değil neyse eşim dışarı cıkıcam bıraz daha takılım dıyor sonra esmer uzun boylu guzel bı kız gelıyor eşime hadı çıkalım dıyor eşim bı bana bı ona bakıyor kıza kızıyorum gıt burdan dıye eşim ben cıkıyorum bı saate gelırım dıyor kız onu kandırıyor bı sekılde beraber cıkıyorlar kımse mudahale etmıyor sabaha kadar beklıyorum evıme gecıyorm eşim yok eşimin erkek arkadaşı gelıyor sabahı onunla gecırdı dıyor ilişkiye gırdıler ağzı burnu şişmiş halınden memnun gorunuyor dıyorlar bende o sırada eşyalarda tolanmışken gıtmeyı dusunuyorken korkuyla uyandım ruyamda dıkkatımı ceken kaynanm herseye karışırken bu konuları umursamıyor acaba benı gercek hayatta hıç istemıyormu
Biraz uzun oldu denizim ama bu araalr çok alakaız seyler goruyorum