denizcim slm..ben sürekli eski çalıştığım yeri görüyorum rüyamda.ve tekrar gidip başlamışım aynı yere aynı konumda hemde.ve sürekli müdürümü görüyorum yetkili kişileri yanii senceee?
oooooooo çok güzel bir rüya bu gemiye binmek her türlü sıkıntıdan kurtulmak ,üzüntü keder ve dertlerden kurtuluşun işaretidir,sadece biraz sabır gerek,aile içinde sorunlu bir durum mu var gülme?
oooooooo çok güzel bir rüya bu gemiye binmek her türlü sıkıntıdan kurtulmak ,üzüntü keder ve dertlerden kurtuluşun işaretidir,sadece biraz sabır gerek,aile içinde sorunlu bir durum mu var gülme?
ınsallah denızım.sorun derken genelde ben sıkıntı stres yapıyorum bebek ısını buaralar bunalımda gibiyim esım hatta psıkoloğa gidelım dıyo bu var bı çok sükür baska bısey yok gibi hayırlısı ınsallah Rabbım hayırılsını versın saol canım ıçım rahatladı bıraz....
denizcim ben cogunluka sabahakarsi böceklerle bogusurken uyaniyorum...
yani herseferinde biraz farkli bir oluyor yatagimin icinde yorganimi kaldiriyorumki böcekler var, bazende böceklerin hepsi üzerime ucusuyor oluyorlar... bende imam nablusinin rüya tabiri var ama birsey bulamadim...
umarim sen yardimci olursun..
denizcim ben cogunluka sabahakarsi böceklerle bogusurken uyaniyorum...
yani herseferinde biraz farkli bir oluyor yatagimin icinde yorganimi kaldiriyorumki böcekler var, bazende böceklerin hepsi üzerime ucusuyor oluyorlar... bende imam nablusinin rüya tabiri var ama birsey bulamadim...
umarim sen yardimci olursun..
canım sen hamile olduğun için zayıf anında bazı varlıklar seni bu şekilde rahaatsız edebilir besmelesiz yatma süreki fatiha felak nas ayetel kürsi oku,doğumdan sonra dahda sıklaşır bu durum sakın korkma ve dediğim şeyleri yap ,odanda üstü kapalı KURAN BULUNDUR,VE SİRKE BULUNDUR,BİR SIKINTI OLURSA BANA BİLDİR
sagol Allah c.c. razi olsun canim kuran zaten yani basimda
yatarken sag elimi karnima kor Ayetel kürsü, naz, felak, fatiha, 3 kere ihlas suresi, 3 kerede tekkasur suresini okurum....
ama birde kendime okuyup üfleyim bundan sonra....
denizcim merhaba öncelikle..bende rüyamda hırsız gördüm karşı karşıya geldik ama ablamın eski oturduğu ev benimmiş.orda gördüm.sonrada başka yere gidiyoruz görüşmediğimiz bir akraba var onlarında hiç çocuğu olmadı eşimle onlara oturmaya gidiyoruz.öyle yani cnm biraz karışık ama..buarada sonrada hırsız başka eve girmek istyor bana da sen sus söleme diyolar.
denizcim bide rüyamda gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor sonra testi atıyorum çöpe aradan biraz zaman geçiyo gidip alıyorum testi çöpten bakıyorum 2.çizgi silik çıkmışş..yorumlarsan sevinirim
denizcim merhaba öncelikle..bende rüyamda hırsız gördüm karşı karşıya geldik ama ablamın eski oturduğu ev benimmiş.orda gördüm.sonrada başka yere gidiyoruz görüşmediğimiz bir akraba var onlarında hiç çocuğu olmadı eşimle onlara oturmaya gidiyoruz.öyle yani cnm biraz karışık ama..buarada sonrada hırsız başka eve girmek istyor bana da sen sus söleme diyolar.
denizcim bide rüyamda gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor sonra testi atıyorum çöpe aradan biraz zaman geçiyo gidip alıyorum testi çöpten bakıyorum 2.çizgi silik çıkmışş..yorumlarsan sevinirim