Yok mu rüya görüp anlamını merak edenlerrrrrrrr......

deniz cnm bende rüyamda gördüm ki annemlered olyurm kardeşimle bi kadın geliyor bana diyor ki abla bak hamileymiş kardeşim diyor sonra ben üzülüym benim bebeğim yok diye o bana testi gösteriyor ve diyor ki ikiz kız ım olacak ben biraz burukym kadın diyor ki inşallah Rabbim olmayanlarada verir bende öyle dua ediym o zaman( nedir cnm

denizcim merhaba canım bende bir rüya gördüm ve bu rüyaları çok fazla görüyorum 😕 önceki gün rüyamda eşim babam yüzünden benden ayrılıyor ben çok üzülüyorum ağlıyorum eşimi arıyorum neden benden ayrıldın diyorum seni çok seviyorum ama böyle olması gerekyordu diyor üzüntüsünden içki içmeye başlıyor diyorum sen içiyomusun diyorum evet çünkü çok üzgünüm diyor bende diyorum eğer beni gerçekten seviyorsan ben kaçar gelirim sana dyorum evet seni seviyorum diyor ağlayarak uyanıyorum 🙁 BU gece de rüyamda bir yere hapsediliyoruz bizi bırakmıyorlar bir sınır varmış o sınırdan geçtikleri zaman dikenler batıyormuş ben o sınırın dışındayım adım atsam dikenler batacak ama atmıyorum korkuyorum bir şekilde ordan kaçıyorum eşimde kaçıyor sonra eşimi eyüp sultanın orda görüyorum sendemi kaçtın diyorum evet diyor o sırada kolumu bir kadın tutuyor o karşıdan gelen adam varya diyor işte ben onu seviyorum bende diyorum o benim eşim sen nediyorsun diyorum olsun sevememmi aramızdan çekil kocanı bana bırakıp gideceksin diyor sen ne diyorsun diyorum kavga ediyoruz kadını dövüyorum saçını başını yoluroum eşimi kimseye bırakmam
o sırada eşim ayırıyor bizi kadın bayılıyor bende bırakıp gidiyorum eşim neden öyle yaptın diyor ağlıyor sen o kadına mı üzülüyorsun diyorum eşimi bırakıp gidiyorum ve ismi soyismini bile gördüm rüyamda adı orkun yılmaz mış 😕 daha önce de böyle net bir rüya görmüştüm isim soyisim olarak eşime sorduğumda eski kız arkadaşının olduğunu öğrenmiştim ama bunu tanımıyor
ama bu tip rüyaları çok sık görüyorum
neden acaba benim rüyamıda yorumlarsan çok sevinirim

canım bu ve bunun gibi gördüğün rüyalar genellikle bilinçaltı rüyalar ama bu rüyada inşallah bir işarettir sana bak bir kadının duasını almışsın bu demek oluyoki hamile olan bayanlardan sana dua etmelerini iste

canım öncelikle hayr olsun diyorum aile içinde bazı sıkıntılı durumlar mı yaşıyorsun yani karı koca arasında bir soğukluk diyelim eğer öyle ise bu rüya bilinçaltı ama yok ise böyle bir durum belki ilerki günlerde karşına çıksa bile sakın üzme kendini bak sana işaret olarak EYÜP SULTAN gösterilmiş ve dikenler içinden ikinizde kurtulmuşsunuz sen kıskanç bir kadınsın ve eşini gerçekte çok kıskanıyorsun bu da doğal olarak şeytanın işine geliyor ve seni etkilemek için kafanı karıştırmak için rüyanda senle oynuyo,kısacası her ne sıkıntın varsa geçici canım son bişi daha söylicem alile içi sorunlarını sırlarını asla kendi ailene anlatma

canım çok teşekkür ederimm çok şükür eşimle hiç bir problemim yok zaten olsada kendi aileme hiç anlatmam hain şeytan benimle oyunuyor ozaman 😕 Allah hayırlara çıkarsın

denizcim slm..ben sürekli eski çalıştığım yeri görüyorum rüyamda.ve tekrar gidip başlamışım aynı yere aynı konumda hemde.ve sürekli müdürümü görüyorum yetkili kişileri yanii senceee?