tesadüf Yeni Üye Üye 29 Mayıs 2012 #1 ymurtalardan dekorasyon ürünleri yapalım:) yumurta boyama Desenli yumurta Küçükken çoğumuz rafadan yumurtanın kabuğunu atnmyıp, boyamışızdır. Ay o yumurta kabuklarına neler yapardım ben. Benli suratlar, kızgın suratlar, kalpler, altın yumurtalar.. İşim bitincede atardım sanat eserlerimi🙂 Ama bakın atmaya kıyamayanlar yumurtadan dekorasyon objeleri yapmışlar 🙂
yumurta boyama Desenli yumurta Küçükken çoğumuz rafadan yumurtanın kabuğunu atnmyıp, boyamışızdır. Ay o yumurta kabuklarına neler yapardım ben. Benli suratlar, kızgın suratlar, kalpler, altın yumurtalar.. İşim bitincede atardım sanat eserlerimi🙂 Ama bakın atmaya kıyamayanlar yumurtadan dekorasyon objeleri yapmışlar 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 27 Haziran 2012 #3 LaViNYaM' Alıntı: süpermiş bunlar yaaaa bayıldım Genişletmek için tıkla ... eski konuydu nerden buldun hortlattın🙂
LaViNYaM' Alıntı: süpermiş bunlar yaaaa bayıldım Genişletmek için tıkla ... eski konuydu nerden buldun hortlattın🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 27 Haziran 2012 #5 melekinci' Alıntı: yumurtayı pek sevmem ama dekoru süper olmş Genişletmek için tıkla ... yumurta sevilmez mi olsada yesem şimdi🙂
melekinci' Alıntı: yumurtayı pek sevmem ama dekoru süper olmş Genişletmek için tıkla ... yumurta sevilmez mi olsada yesem şimdi🙂