Yılbaşı Çöreği (8 Kişilik)
poğaça
Yılbaşı Sofralarınız İçin

Gerekli Malzemeler :
2 su bardağı un
1.5 su bardağı kekun
3 yumurta
1.5 su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
1 çorba kaşığı mahlep
1 kabartma tozu
2 damla sakızı
1/2 margarin
Hazırlanışı:
Bir kabaunları boşaltıp margarini oda sıcaklığında yumuşatarak şeker, sakız,süt, kabartma tozu ve iki yumurta ile beraber mikserde karıştırın.
Yağlanmışyuvarlak bir kek kalıbına karışımı dökün, Kalan bir yumurtayı çöreğinüzerine sürüp 150 derece fırında 50 dakika pişirin.
Yılbaşı Sofralarınız İçin

Gerekli Malzemeler :
2 su bardağı un
1.5 su bardağı kekun
3 yumurta
1.5 su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
1 çorba kaşığı mahlep
1 kabartma tozu
2 damla sakızı
1/2 margarin
Hazırlanışı:
Bir kabaunları boşaltıp margarini oda sıcaklığında yumuşatarak şeker, sakız,süt, kabartma tozu ve iki yumurta ile beraber mikserde karıştırın.
Yağlanmışyuvarlak bir kek kalıbına karışımı dökün, Kalan bir yumurtayı çöreğinüzerine sürüp 150 derece fırında 50 dakika pişirin.