Yeter artık yaa!!!!
Meleklerim artık dayanamıyorum ya nedir benim apartmandan çetiğimGelen geçen bizim zile basıyor.Bu kaçıncı yaa.Basmayın diye kaç kere uyardım ama anlamıyorlar.birinci katta oturuyorum die illa benim zile basmaları şartı.Hanfendiler beyfendiler basıyor zile meçhul açıyor otomotiği.Hayır açmıycam ama ne yapim eşimde olabilir arkadaşımda,komşumda ama işte açıyorum adam basıp çıkıyor ya kapıyı açıyıyorum bakıyorum dönüp bir teşekkür bile etmiyorlar.İllahlah geldi artıkKapıcıya söyledim ben hallettim ablacım daha basmazlar dedi.Nasıl hallettin dedim zile bakınca görürsünüz dedi gittim baktım ne görim.''bu zil bozuktur basmayın''😕😕töbe töbee dedim yaa😕😕Bozuk ya ondan daha çok basıyolar.Çoluk çocuk.Ya site burası ya sosyete yeri diyorlar.Ama bunlar görünüş olarak sosyete.Düşünce ve zeka olarak baya geri kalmışlar.Özellikle de karşı komşuma gelenler bizim zile basıyor ne yapsam bilmiyorum ya.Apartmanda yeniyim de tanımıyorum kimseyi.Öğrencisi,askeri,polisi,doktoru hepsii bizim apartmanda ama ne diyim ya meslek sahibi olmuşlar ama insanlara karşı nasıl davranacaklarını halen bilmiyorlar.Meleklerim ne yapsam da basmasınlar bilmiyorum.Zile bozalım dedik olmuyor bizimkini bozunca diğer dairelerinki de takılıyor karışıyor.Hadi bozduk kırdık ya bana gelen giden ne olacakOfff offfff...itirazım varr asabiyimmm komşularımaa
:n028:
Son düzenleme: