K Kayıtsız Üye Forum Okuru 17 Nisan 2011 #11 yeşilay yeşilay, insanların sigara, uyuşturucu gibi maddeleri kullanmasını en aza indirmek için çalışan sivil toplum kuruluşudur
yeşilay yeşilay, insanların sigara, uyuşturucu gibi maddeleri kullanmasını en aza indirmek için çalışan sivil toplum kuruluşudur
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 27 Nisan 2011 #12 yeşilayın görevleri konusunda yardımcı oldunuz cok güzel oldu ya tşk 🙂
C ceren gezgin Forum Okuru 24 Aralık 2011 #15 bence çok güzel ödevimden100 aldım berbet yazan o kişiler aptal olmalı
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 11 Nisan 2012 #17 ayyyyy okadar uzunduki yaza yaza parmak eklmlerim ağırdı
V vildan alan Forum Okuru 18 Nisan 2012 #18 okumadığı için nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum siz okuyun bana anlatın çok uzun şimdi okuyarak vaktimi kaybedemem
okumadığı için nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum siz okuyun bana anlatın çok uzun şimdi okuyarak vaktimi kaybedemem
D davetsiz misafir Forum Okuru 9 Mayıs 2012 #19 muhteşem beyemmiyenler niye burda yapıyor ozaman bide biri bir aldım diyo biri berbat diyor beyemediyseniz girmeyin bu siteye kardeşim o kadar
muhteşem beyemmiyenler niye burda yapıyor ozaman bide biri bir aldım diyo biri berbat diyor beyemediyseniz girmeyin bu siteye kardeşim o kadar