Her adet gecikmesi gebelik kaynaklı değildir. Test sonuçlarınız da gebe olmadığınızı teyit ediyor. Adet gecikmesinin bir çok nedeni var. Bir kaç gün içinde adetiniz gerçekleşmez ise hekime görünüp muayene olun. Yapılacak hormon tetkitleri ve muyane ile durumunuzun nedeni anlaşılır.
Merhaba, evde yapılan gebelik testleri zaman zaman hatalı sonuç verebiliyor. Bazı koşullar test sonucunu etkileyebiliyor. Kanamanız her zamanki gibi yoğunsa gebe değilsiniz. Yinede durum dan emin olmak adına hcg testi yaptırmanızı öneriyorum.
Merhabalar ben 9 gün boyunca merional iğne vurdurdum ve ardindan ovitrelle çatlatma iğnesi oldum daha sonra catlatma ignesinden 15 gun sonra idrar testi yaptım ikinci cizgi belirginlesti ama bi kaç saat sonra lekelenme gördüm önce pembe sonra kahverengi sümüksu ve 5 gündür devam ediyor ara ara kesiliyor ayrıca over kistimde vardı sağ yumurtaligimda testte pozitif çıkmasının sebebi iğne etkisi mi yoksa kistim mi adette olmadım daha yardımcı olur musunuz
Merhabalar ben 9 gün boyunca merional iğne vurdurdum ve ardindan ovitrelle çatlatma iğnesi oldum daha sonra catlatma ignesinden 15 gun sonra idrar testi yaptım ikinci cizgi belirginlesti ama bi kaç saat sonra lekelenme gördüm önce pembe sonra kahverengi sümüksu ve 5 gündür devam ediyor ara ara kesiliyor ayrıca over kistimde vardı sağ yumurtaligimda testte pozitif çıkmasının sebebi iğne etkisi mi yoksa kistim mi adette olmadım daha yardımcı olur musunuz
Merhaba, önerilen tarihte gebelik testi yapmışsınız buda ilaca bağlı bir durum olmadığını gösteriyor. Gördüğünüz lekelenme kist yada gebelik kaynaklı olabilir. Durumunuz dan emin olmak için hcg testi yapmanızı, sonuca görede hekiminizle iletişime girmenizi öneriyorum.
Merhaba, septomlarınız gebelik lehine görünse de durum gebelik kaynaklı olmayabilir. Yerleşme kanaması bir kaç damladan ibaret bir lekelenmedir. Adet kanaması gibi yoğun olmaz. Gebe olup olmadığınızı öğrenmek için gebelik testi yapmanızı öneriyorum..