MEÇHUL Daimi Üye Üye 12 Mart 2009 #21 Cevap: Gelinliq Modelleri... buna bayıldımmm emeğine sağlık hepsi süper
Mi'na57 Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2009 #22 Cevap: Yepyeni Gelinlik Modelleri... favorim degişik modeller .. tşkler..🙂
efsun_55 Üye Üye 7 Mayıs 2009 #23 Cevap: Yepyeni Gelinlik Modelleri... benim gelinliğimin alt kısmı böyleydi.doyamadım bir gün giydim.vallahi halen gözüm gelinliklerde... emeğine sağlık hepsi çok güzel
Cevap: Yepyeni Gelinlik Modelleri... benim gelinliğimin alt kısmı böyleydi.doyamadım bir gün giydim.vallahi halen gözüm gelinliklerde... emeğine sağlık hepsi çok güzel
serden Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2009 #24 Cevap: Yepyeni Gelinlik Modelleri... Bu gelinliğin alt kısmı nı çok beğendim çok değişik ve çok güsel 🙂
Cevap: Yepyeni Gelinlik Modelleri... Bu gelinliğin alt kısmı nı çok beğendim çok değişik ve çok güsel 🙂
GaMzE_18 Üye Üye 31 Temmuz 2009 #26 Off hepsi çok guzelller allah herkeze nasıp etsın hayırlısıylaa =) paylasımın ıcın tesekkurler
SEVDAARSLAN Yeni Üye Üye 21 Ağustos 2009 #29 [/QUOTE] ben bunlara çok bayıldım süper olmuş gelinlikler çok güzel