Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ayy burçemm adet sancısı yokluyo gidio yokluo gidioo gitsinde gelmesinnn yaaa..biğde omuzlardaki damar sızlama yapıomu sana canım bana arada yapıo

ayy burçemm adet sancısı yokluyo gidio yokluo gidioo gitsinde gelmesinnn yaaa..biğde omuzlardaki damar sızlama yapıomu sana canım bana arada yapıo

yokk sadece hassasiyet vara ama her adet öncesi öle oluyodu zatennn aynen benide yokluyoo bugünn eşimlee gezmeye gittik ne olur ne olmaz diee ped kullandimmm ayyy bakalımmmm inşş hamişizdirrr canımm ya senin gününe ne kadar varrr

ancak ıyı haber duymak ıstıyorum.inşallah hamılesınız kızlar.allah hayırlı evlat versın

ayy inşallahh hamişizdirrr canımm...bende ped koydum annemlere gelirken..bakıyorum ıslaklık akıntıymış...canım ben geçen ay 5inde oldum..bakalım bu ay ne zaman gerçi klomen kullandım ama o daha erken yumurtlatıyo beni..bugün 32.gün Allahımm sen benim yardımcım ol..iştee 32.güne şimdi girdim..

iyi geceler arkadaşlar.ben de yatayım artık.uyusam belkı agrım az da olsa dıner.yastık da belımı agrıtdı bır yandan.bu gunden daha guzel olacak yarında buluşuruz ınşallah