boşver öle bir niyetimizzz yok zaten eşimlede ayy canım cok sevindim senin adına inşallah hamiş kalırsın ama belirtiye takma stres yapma gayet rahat davran sakın ilaç falanda içme
canım duam seninle inşalah hamişsin bu gece dua ett tamm mı yarın olmazsanda gene edersin sen bugün için et olurmu ayyy rabbim inşallah hamişsindirrr yaaa
hergece ediyorummm orjimmm ya bugünn eşiminn bi akrabası vardıı onunda çocuğu olmuyodu olduğu zamnda düşükk yapıoo yine hamile kalmişşş ama dr demişş yine düşerr çokk üzüldümm allahımm kimseye yaşatmasinn yaaa allahımm herkesinn göbüşünü doldursunnnn sağsalimde kucağimizi almayi nasip etsinnn
merhaba kizlar..burcemm,orjim,ben sadece okumadayim bu günlerde 😀 gelip gelip okuyup cikiyorum
ama bu gün ekstra burcemm icin geldim havadisleri almak icin.canim burcem ins ALLAH gönlüne göre verir.senin icin dua ediyorum...Tabiki diger meleklerede dua ediyorum..Allaha emanetsiniz.
canımm gögüs kafesimden omuz kısmımdann bide koltuk altimdannn meme ucuma doğru geliyoo ama işte daha önce hiçç böle dikkatlii bakmamiştimm gögsüme diyee daha önce varmıydı yokmuydu bilemiyommmmmmmm
merhaba kizlar..burcemm,orjim,ben sadece okumadayim bu günlerde 😀 gelip gelip okuyup cikiyorum
ama bu gün ekstra burcemm icin geldim havadisleri almak icin.canim burcem ins ALLAH gönlüne göre verir.senin icin dua ediyorum...Tabiki diger meleklerede dua ediyorum..Allaha emanetsiniz.
canımm gögüs kafesimden omuz kısmımdann bide koltuk altimdannn meme ucuma doğru geliyoo ama işte daha önce hiçç böle dikkatlii bakmamiştimm gögsüme diyee daha önce varmıydı yokmuydu bilemiyommmmmmmm
canım benimde omuzlarımdan göğüslere doğru damarlar var..göğsümde uca doğru giden çatal biçimde damar var birde koltuk altımdan ve onun biraz aşağısından göğüslere giden damarlar var..bende bilmiyorum canım..daha önce varmıydı yokmuydu..ama arkadaşım bana damarlar çıktı bende acaba hamilemiyim diye sorduğunda geçen ay damarlar bendede varmı diye baktığımda geçen ay bende yoktular canımm..