bahar biraz daha rahat birak kendini asil boyle durumlarda insan daha cok uzuluyor yasadigim icin biliyorum canim nolur yanlis anlama belki ustune gorme yasiyorumdur diye dusunuyorsun aklinda o soru var simdi ama inan oyle dusundugun zaman gelmiyor melekler biraz stresten ve bu dusuncelerden uzak dur rahatla relax ol canim 🙂 o zaman olur ins hakkimizda her zaman hayirlisi
yok cnmm yanlış anlarmıyız hiç tabiki haklısın hazır kimse yokken dertleşioduk öle işteee ama burdaki arkadaşlar nazar değdirmez sanırım yaa kem gözlü kimse yok burdaaa
ben bu sitenin bekcisi olarak sizlere soruyom niden bu site bu oda boş hı hı hı söleyin hı hı duymadım söleyin bakem ananm koçişlerinizin yanınızdamısınız kıyamm sizlere kalın kalın hamişlerimiz yormayın koçişler yapsın işleri damam mı yuqsa
ben bu sitenin bekcisi olarak sizlere soruyom niden bu site bu oda boş hı hı hı söleyin hı hı duymadım söleyin bakem ananm koçişlerinizin yanınızdamısınız kıyamm sizlere kalın kalın hamişlerimiz yormayın koçişler yapsın işleri damam mı yuqsa
offf kizlar amma yazmisiniz yariya kadar okuyabildim 🙂)
ay parmak, karina bastirmak falan gibi seyleri okudum... aman kizlar, bu kadar beklediniz adetiniz gecene kadarda bekliyebilirsiniz, hic bekliyemesseniz kan testi yaptirin, ama kendiniz birsey yapmayin...
benim en yakin arkadasim Düsük yapti, ve parmak "testi" yapmisti... haa ondan olmustur olmamistir allah bilir... ama allah korusun birsey olursa bu sefer kendinizi suclarsiniz... arkadasimdada öyle oldu, 4 senedir olmuyordu zaten bide öyle düsük yapinca, 1 sene gecmesine ragmen hala kendine gelemedi....
en iyisi kendimizi dinlememek..sonra ay şuram ay buram...gerçi bende böle konuşuyorum ama bende az dinlemem kendimi🙂Allahımm cümlemize hayırlı evladlar nasip eylesinn İnşaALLAH...Aminn...