herşeyin hayırlısı cnmm tabi düşükten sonra endişelenmen çok normal ama bak bu gebeliğin allahın izniyle çok iyi gidiyor öylede devam edicektir cnmm benimmm herzaman olumlu düşünmek herşeyin ilacıdır..
iyi dileklerin için teşkler.bak ama bu da bir gerçek senle konuşmak enerji ve rahatlık getiriyor bana,🙂bişey aklıma takılsa ,canım sıkılsa,hemen buraya gelip sana yazıyor buluyorum kendimi neden bilmiyorum.🙂ha bi de esine soruyorum bazen.iyi ki varsınız.grsrzzzz .çıkmak zorundayımmmmm
yok cnmm yanlış anlarmıyız hiç tabiki haklısın hazır kimse yokken dertleşioduk öle işteee ama burdaki arkadaşlar nazar değdirmez sanırım yaa kem gözlü kimse yok burdaaa
cnmm benim aynı duyguları bende hissediyorum seninle konuşunca iyi gelior banada kafamıza ne takılırsa soralım tabii biribirimixe haftalarımızda biribirine yakın ya ondan daha çok ortak noktamız var cnmmm hoşçakal cnm görüşek üzere bebişe ve kendine iyi bak cnmm
iyi dileklerin için teşkler.bak ama bu da bir gerçek senle konuşmak enerji ve rahatlık getiriyor bana,🙂bişey aklıma takılsa ,canım sıkılsa,hemen buraya gelip sana yazıyor buluyorum kendimi neden bilmiyorum.🙂ha bi de esine soruyorum bazen.iyi ki varsınız.grsrzzzz .çıkmak zorundayımmmmm
melodi merak edip sorduğun için sağol canım daha adet olmadım aynı bekliyorum bişey yok yani napalım bekliycez bakalım hayırlısı.sen naptın doktora falan mı gittin tam okuyamadım çok zaman olmuyo fırsat oldukça giriyorum işte.