LALEZAR Daimi Üye Üye 5 Mayıs 2011 #9.851 sheker_shey' Alıntı: Kocam sesimi duydu heralde🙂🙂tlf açtı geliyomş dersi bitmiş.Gelsinde baksn acık bana dimi🙂hep hastalara mı bakıcak yaw?? Bende hastaym hatta 3 yıl olucak onun hastasıyım .Oyyy hastalık başıma furdu benim .Kzlar ben çıkıyom yavaş yavaş hepinizi öpmüyorum ALLAHA emanet olun hastalık sizden uzak olsn..Yne gelirimmm Genişletmek için tıkla ... Ohhhh hasta evde, dr evde ne güzel yaaaaaaaaaa keşke benimde dr.um yanımda olaydı hep diyicem ama eşim duymasın falla dikkat et kendine canım iyileyin artık yahuuuuuuuuuuuuu 🙂
sheker_shey' Alıntı: Kocam sesimi duydu heralde🙂🙂tlf açtı geliyomş dersi bitmiş.Gelsinde baksn acık bana dimi🙂hep hastalara mı bakıcak yaw?? Bende hastaym hatta 3 yıl olucak onun hastasıyım .Oyyy hastalık başıma furdu benim .Kzlar ben çıkıyom yavaş yavaş hepinizi öpmüyorum ALLAHA emanet olun hastalık sizden uzak olsn..Yne gelirimmm Genişletmek için tıkla ... Ohhhh hasta evde, dr evde ne güzel yaaaaaaaaaa keşke benimde dr.um yanımda olaydı hep diyicem ama eşim duymasın falla dikkat et kendine canım iyileyin artık yahuuuuuuuuuuuuu 🙂
sarıgelin Daimi Üye Üye 5 Mayıs 2011 #9.852 kızlar avatarım nasıllll çok tatlı bi bebek dimiiiii 🙂)) benim eşimin gözleri çekik herahlde böle bi bebişmiz olabilirrr
kızlar avatarım nasıllll çok tatlı bi bebek dimiiiii 🙂)) benim eşimin gözleri çekik herahlde böle bi bebişmiz olabilirrr
LALEZAR Daimi Üye Üye 5 Mayıs 2011 #9.853 sarıgelin' Alıntı: kızlar avatarım nasıllll çok tatlı bi bebek dimiiiii 🙂)) benim eşimin gözleri çekik herahlde böle bi bebişmiz olabilirrr Genişletmek için tıkla ... Hııı çok tatlı canım maşallah tombik tombik
sarıgelin' Alıntı: kızlar avatarım nasıllll çok tatlı bi bebek dimiiiii 🙂)) benim eşimin gözleri çekik herahlde böle bi bebişmiz olabilirrr Genişletmek için tıkla ... Hııı çok tatlı canım maşallah tombik tombik
sarıgelin Daimi Üye Üye 5 Mayıs 2011 #9.854 🙂)))))) ewetttt böle bi bebği nasıl doğururdum bilmem valla 🙂))) LALEZAR' Alıntı: Hııı çok tatlı canım maşallah tombik tombik Genişletmek için tıkla ...
🙂)))))) ewetttt böle bi bebği nasıl doğururdum bilmem valla 🙂))) LALEZAR' Alıntı: Hııı çok tatlı canım maşallah tombik tombik Genişletmek için tıkla ...
LALEZAR Daimi Üye Üye 5 Mayıs 2011 #9.855 Meleklerim iyi akşamlar diliyorum eve gitme vakti geliyor toparlanayım öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sarıgelin Daimi Üye Üye 5 Mayıs 2011 #9.857 hoşgeldin selincimm nasılsın nasıl gidiyor hamilelik cnmmm sen-lin12121212' Alıntı: kızlarrr herkese mrhh Genişletmek için tıkla ... LALEZAR' Alıntı: Meleklerim iyi akşamlar diliyorum eve gitme vakti geliyor toparlanayım öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Genişletmek için tıkla ... görüşrüz lalecim kendine çok iyi bakkk allaha emanet ol cnmmm
hoşgeldin selincimm nasılsın nasıl gidiyor hamilelik cnmmm sen-lin12121212' Alıntı: kızlarrr herkese mrhh Genişletmek için tıkla ... LALEZAR' Alıntı: Meleklerim iyi akşamlar diliyorum eve gitme vakti geliyor toparlanayım öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Genişletmek için tıkla ... görüşrüz lalecim kendine çok iyi bakkk allaha emanet ol cnmmm
S sen-lin12121212 Hamiş Melek 5 Mayıs 2011 #9.858 sarıgelin' Alıntı: hoşgeldin selincimm nasılsın nasıl gidiyor hamilelik cnmmm görüşrüz lalecim kendine çok iyi bakkk allaha emanet ol cnmmm Genişletmek için tıkla ... iyidir sorun yok allha şükür.heyecanla doktor kontrolümü beklıyorum
sarıgelin' Alıntı: hoşgeldin selincimm nasılsın nasıl gidiyor hamilelik cnmmm görüşrüz lalecim kendine çok iyi bakkk allaha emanet ol cnmmm Genişletmek için tıkla ... iyidir sorun yok allha şükür.heyecanla doktor kontrolümü beklıyorum
sarıgelin Daimi Üye Üye 5 Mayıs 2011 #9.860 allah iyilik versin cnm benimmm endişelerden kurtulunca daha rahat oluyor değilmi insan ne kadar zaman kaldı kontrolüne ayy bebişin ne kadrda büyümüştürr sen-lin12121212' Alıntı: iyidir sorun yok allha şükür.heyecanla doktor kontrolümü beklıyorum Genişletmek için tıkla ...
allah iyilik versin cnm benimmm endişelerden kurtulunca daha rahat oluyor değilmi insan ne kadar zaman kaldı kontrolüne ayy bebişin ne kadrda büyümüştürr sen-lin12121212' Alıntı: iyidir sorun yok allha şükür.heyecanla doktor kontrolümü beklıyorum Genişletmek için tıkla ...