evet.sabrın sonu selametdır.
Bazıları ıstemedıyı ve korundugu halde hamıle kalıyo ya da tesadufı ılışkılerden.helalca kocamız yanımızda ıstedıyımıze ragmen zorlanıyoruz.bunu anlamak bana zor gelıyo
teşekkür ederim cnmm benim o senin güzelliğin bitanemm yemek yapıodum yeni geldim bende ancak cevap yazabildim.. allahım sana herşeyin en güzelini yaşatsın minnoşummm
manşallah abla resmine bakınca mest oluyom yawwwwwwwwwww aman nazarım dokunmasın rabbim seni bebene kocana bagışlasın allahım oo minacık olsa bile gülücügünü eksik etmesin
evet.sabrın sonu selametdır.
Bazıları ıstemedıyı ve korundugu halde hamıle kalıyo ya da tesadufı ılışkılerden.helalca kocamız yanımızda ıstedıyımıze ragmen zorlanıyoruz.bunu anlamak bana zor gelıyo
vardır herşeyde bir hikkmet böle düşün arkadaşım hayırlısı degil senin için bak allahım sen üzülme die veriyor allah koruun o bebek oldugu zamna kaybediyom böle sabırsız olduguna böle isyankar davrandıgına üzülmezmisin rabbim hayırlısını saglıklısını versin nezamn olursa olsun biliyormusun allahın yanında dualarımız askıda kalırmış ve hayırlı zamnı gelince allah indirir duamızı ve yollar demkki hayrına degilki rabbim daha cok üzülme die vermiyormuş herşeyde var bir hikmett rabbim bizi merhametinden kapısından eksik etmesin ve bizlere afiyet versin gerisi gelir O RABBİME COK KOLAYDIR '' herşey onun ol demesine bakar'' şükür olsun elhamdürillah rabbim beterin beterinden koruu
teşekkür ederim cnmm benim o senin güzelliğin bitanemm yemek yapıodum yeni geldim bende ancak cevap yazabildim.. allahım sana herşeyin en güzelini yaşatsın minnoşummm
slm hamişlerim ve hamiş adaylarmmm.🙂naslsnz bakem
? ya ben hasta yatıyom grip oldum acaip derecede bide ateş üstüne ohhhh ne güzel dimi? melodim RABBİM yar yardmcn olsn toprağımmm.Esinim kı senn miniğin büyüdü müü maaşallah öle?aman da amnnnnn tiyzesi totişini ısırsınnn emiiii
şimdilik iiyiz canım allahın izniyle iyi olmaya çalışıyoruz canım işte 9+5 olduk artık teyzoşu büyüdü benim keratam 😀 bakalım artıkk rabbim ne eylerse güzel eyler .... geçinip gidiyoruz meleğimle😀
sanmıyom ablam ama inşallah vallahi orda pc bulurum haberi paylaşırım ablam ama allah dualrımızı kabul eyyler inşallah bu ayy abla bir göbegim olmuş anlatamm 1 metre önden gidiyor
özletme kendini gel hemen bul bi pc gel hemen yanımıza yalnız bırakma bizi... ne güzel kıs kilo almışsın daha ne istiyosun zayıf olma biraz şöle ele avuca gel😀 biz kilo verelimde sen al bence....
vardır herşeyde bir hikkmet böle düşün arkadaşım hayırlısı degil senin için bak allahım sen üzülme die veriyor allah koruun o bebek oldugu zamna kaybediyom böle sabırsız olduguna böle isyankar davrandıgına üzülmezmisin rabbim hayırlısını saglıklısını versin nezamn olursa olsun biliyormusun allahın yanında dualarımız askıda kalırmış ve hayırlı zamnı gelince allah indirir duamızı ve yollar demkki hayrına degilki rabbim daha cok üzülme die vermiyormuş herşeyde var bir hikmett rabbim bizi merhametinden kapısından eksik etmesin ve bizlere afiyet versin gerisi gelir o rabbime cok kolaydır '' herşey onun ol demesine bakar'' şükür olsun elhamdürillah rabbim beterin beterinden koruu
dedıklerıne katılıyorum ama bır an once anne olmak ıstıyorum.kocamın yesıl gozlerıne bakarak-güzel gözlüm babayımız yola cıkdı 9 ay sonra burda olucak-demek istiyorum......