Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ahanda sitenin neşe kaynagı geldi kıslar gülmekten kilo almaya hoşgeldinizzz hoşgeldin ablacım sanada gecmiş olsun hastamı oldun minnoşum benimmm kıyamm yhuu
yirim seni bennn🙂he valla kuşum RABBİME şikayet olmasn kaptm şifayı ben.Sizden,özellikle hamişlerden uzak olsn fenaym yani.Kıs nere gidiyon sen bisi bırakıp heee?ama bak aferin strese girmiyosn takmıyosn yaa gör bak çok bekletmez meleğin sni.Hem stres yapıp snra da melek gelmeynce insan dah bi üzlüy😵 yüzden takmamak oluruna bırakmak lasım.Orjimm çok kalma kıs kociş yalns kalmasn kıs.Yasık adama alıştrdn çalşma çalşma
.Ha bire çalştırdın şimdi bırakıp gtmek olur mu
.Sakın geç kalma erken gellll aman geç kalma erken geeeeelll

boşver kuzuum ye gitsinnnnn şimdi hamiş olunca ilk 3 ay benim gibi tiksinirsen hiçbişi yiyemessin valla acısını çıkar şimdiden sennn..

ayy ama göbüşümü görünce gülmem geliyor eşime diorum cok kilo almışım dior manşallah dedim diyete girecem dedi zaten kemiksin ne kilo verecem anam habire karnıma bakıyom böle bide hani diyorsunuz yagöbek altı kasık üstü hafif şiş tatlı olurr
anam habire bakıyom diorum yok yok takılmıcam kendi kendime konuşuyom

ye ablam ye cok geçmiş olsun allahım şifa versin ablam bol bol sıcak limonlu suu iççç inşallah abla öle takınca olmuyor zaten sadece üzülüyoz dedim en iyisi böle bazen bir yerim agrıyor içimdeki şeytan dior bak gebelik belirtisimi bende içime diorum yok yok takılma degildir
yok ablam eşimde benimle gelip 1 hafta kalıp geri dönecek dükkan acıyor ya oo zaten bende 15 gün falan kalacak büyük ihtimalle aaa bırakırmıyım sizi hep dua edecem hep aklımda olacaksınız gitsem bile unutulmıcaksınız bilinnn he ya ee birazda özlesin kıymet bilsin demi ama

esin abla hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn
hoşbulduk minik faremm nasılsınn?

anam kimse hoşgeldin yamamış bana küstüm ben burcem nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn şafak 1
triplere bak triplere kıs yerim seni çıtır😀 anca gelebildim anca yazıyorumm😀

aaaaa gerçekten bu habere çok sevinecek hemen arıyorum gayeyi😀 deli kıs oda diyoki adet olcam acaba ondan mı ama adet olurken böle bi akıntı olmaz dedim ben ona çalışın dedim ama bakalım inş herkes gibi oda hamiş kalırr... senin arkadaşın içinde çok sevindim allah tüm hamişlere yardım etsin...

evet evet aynen dediğin gibi işte adetleri çok düzensiz zaten nezman yumurtlayıp nezman yumurtlamadığını anlamıyodu o zaten şimdi kuşkulandı böle bişey olunca inş allahım tüm isteyene versin...buarada geveze düşükmü yaptı allahım ya büyüksün rabbim ne acı allah yardımcısı olsun herkesin çok üzüldüm yaa tühh herşeyde var bir hayır... mavişede çok sevindim ya değer artıysa tamam dır hamiş ozman odaa 😀

hamıle kalamamamın sebebı yumurtlamamamsa evde bır yer duzeltıp tavuklar gıbı beklemeye oturacam valla snunda.qıdaklar qıdaklar sonunda yumurtlarım.

anam sabır takma bak gecek daha 4 ay olmuş bir ablamız var 16 sene bekliyorr rabbim ona bir sabır vermişki acıkcası kıskanıyom adı çitosss cokk rabbim yollar ve tez zamanda güler yüzü inşallah

hoşgeldin ozamn ablacım benim yuq ben sizlere tirip yaparmıyım bebeişleriniz gibi nazlanıyom sadece