bol boll dua edicez tabi orjimmmm inşallah duarımız kabul olur cnm... sen kaç gün kalıcaksın memlekette gerçi telden girebiliomuşsun iyi barii cnmmm demokraside çareler tükenmezmiş
melodim geçmiş olsun dualrımıdasın abla duam seninleeeee burcem şafak birrr yarın dua etmeyi unutma yarın 6 mayısssssssssssssssssssssssssssssssss oleyyyyyy herkezcik dua edsin bizlere bizde sizlere dualarımız inşallah kabul olurrrrrrrrrrrrr ve ben pazartesi gidiyorum memlekete 🙁 pc de gidiyor ama tlf dün girdim girdi inşallah öle girecem
slm hanımlar nasılsınız görüşmeyeli çott ösledim ben sisleri😀 inşş hepiniz çok iisinizdir bende iiyim şimdiden söyliyim yaşayıp gidiyoruz işte meleğimle... 2li testimiz var haftaya heyecanım doruklarda bakalım hayırlısı olsun herkes için yeni hamiş var mı ben gelmeden haber veren falan? yeni gelişme yaşayan varmıı ? ?
ve gelelim bizlerden daha deneyimli hhanımlara şimdi arkadaşlarsorum olacak ne olur bilen cevap versin...şimdi bi arkadaşım var benim adı gaye .... hamile kalmak isteyen bi bayan dün bana geldi kendisi sohbet ederken bana bişey sordu bende cvp veremedim tam int falanda baktık ama bulamadık dedim ben bunu bizim kankilere sorarım😀
soru şu: onun adetleri çok düzensiz ve dün adet olması lazımmış bana dediki yumurtluyorum nasıl anladın dedim banada gösterdi akıntısını aldı eline arkadaşlar gerçekten böle uzayan bi akıntı dedim adet günün değilmi evet dedi ama hastalanmadım gebede değilmiş test yapmış ve şimdi işte böle bi akıntısı var yani bu adet düzensiz olanlarda mümkünmü hamile kalabilrimiki acaba bu günlerde aradım hala adet olmamış göğüsleride hassasmış dedim sen kessin yumurtluyosun çalışın dedim ama bakalım şimdi size soruyorum hanımlar böle bişey olur değilmi sonuçta düzensiz adeti ne zman olacağı belli olmasskii🙂
slm hamişlerim ve hamiş adaylarmmm.🙂naslsnz bakem
? ya ben hasta yatıyom grip oldum acaip derecede bide ateş üstüne ohhhh ne güzel dimi? melodim RABBİM yar yardmcn olsn toprağımmm.Esinim kı senn miniğin büyüdü müü maaşallah öle?aman da amnnnnn tiyzesi totişini ısırsınnn emiiii
bol boll dua edicez tabi orjimmmm inşallah duarımız kabul olur cnm... sen kaç gün kalıcaksın memlekette gerçi telden girebiliomuşsun iyi barii cnmmm demokraside çareler tükenmezmiş
slm hamişlerim ve hamiş adaylarmmm.🙂naslsnz bakem
? ya ben hasta yatıyom grip oldum acaip derecede bide ateş üstüne ohhhh ne güzel dimi? melodim RABBİM yar yardmcn olsn toprağımmm.Esinim kı senn miniğin büyüdü müü maaşallah öle?aman da amnnnnn tiyzesi totişini ısırsınnn emiiii
sanmıyom ablam ama inşallah vallahi orda pc bulurum haberi paylaşırım ablam ama allah dualrımızı kabul eyyler inşallah bu ayy abla bir göbegim olmuş anlatamm 1 metre önden gidiyor