Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ben şu sarımsaga hayranım ya burda da ışe yarıyomuş

canım evet Rabbim bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ben dualarımda hep öyle diyorum hep hayırlı ve sağlıklı olsun diye dualar ederim inşallah yakın zamanda yüzümüz güler canım benim inşallahhhh!!! Allah razı olsun canım müminin mümine duası kadar değerli bir hediye varmı acaba, sen de benim dualarımdasın canım

kızlar ben bittimmmmmmmmm yatmam lazım gözlerimi açamıyorum hepinizi öptüm kendinize iyi bakın 🙂
sen dinlen hamişim kendine ve bebişine iyi bak Allaha emanet olun

afiyet olsun shekerim ye tabi ki sağlıklı ol canım sen bize lazımsın 🙂
ben şu sarımsaga hayranım ya burda da ışe yarıyomuş
bende sarmısağı çok severim canım buradaki görevi eğer ki tüplerde sorun yoksa ve üreme organında sıkıntın yoksa kokuyu vücudunuza yayar eğer sorun varsa bu koku ağzınızda hissetmezsenizde üreme sisteminde sıkıntı var anlamındaymış kadın bundan doğru yöntem yok diyor eee denemiş ve etkili olmuş 🙂)

yapsam mı acaba.ne kadar derıne yerlesdırmek gerek mılş
ne zaman yapmak gerek

Ayyy öyle şeyler yapmayın kızlar yaaaa Allah muhafaza mikrop kaparsınız 🙁
lalezarım hiç bilmiyorum ki ben yapıp yapmamakta kararsız kaldım ama ne bilim 😕 biliyorsun ya burada doktor imkanım yok bunu denersem en azından içim rahatlar gibi hissediyorum HSG çekilemedim ya henüz 🙁 burası çok kötü HSG çektirmeye iyi bir yer lazım diye biliyorum ya bu yöntem sanki içimi rahatlatacak gibi

Yaaa canım bana saçma geldi, sonuçta orası senin sindirim sisteminle bağlı değil, yani sarımsak kokusunun ağzına gelmesi biraz zor bana göre, yani şimdi sarımsak kokusu gelmedi diye kendini yiyip bitirirsin ama bence hiç alakası yok, sindirim sistemi rahim ile bitmez yani.. 😕 valla canım sen bilirsin ama bana saçma geldi, biraz da tehlikeli görüyorum...