fatma mutlu Hamiş Melek 5 Mayıs 2011 #9.691 unıca' Alıntı: bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Genişletmek için tıkla ... hepmız ıstıozzzzz cok sukur bazı arkadaslar hamıs 🙂 darısı bıze ınsallahhhh 🙂
unıca' Alıntı: bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Genişletmek için tıkla ... hepmız ıstıozzzzz cok sukur bazı arkadaslar hamıs 🙂 darısı bıze ınsallahhhh 🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 5 Mayıs 2011 #9.692 eminegelin' Alıntı: tamam canim, iyi geceler... görüsürüz. öptm 🙂 hadi insallah, sen hem bugün, hem bundan sonraki bi kac günü bo$ gecirme... kiz bugün olursa, benim kizimla ayni gün dogum günü olabilir, bende gecen sene bu günlerde hamis kalmistim 🙂 Genişletmek için tıkla ... İnşallah canımıniçi bellimi olur, biliyorsun geçen sene bende bu zamanda hamiştim ama işte Allahın takdiri nasip olmadı 🙂 LaLe_' Alıntı: Bende agustosta hamile kalmak istiyorum... ama korkuyorum😀 Genişletmek için tıkla ... Lalem ne bu hız canım, dur kız biz birinci turu atamadık daha 3. cüye hazırlık yapıyorsun eminegelin' Alıntı: insallah canim benim... inanin tüm kalbimle diliyorum hepinizin hamile kalmasini... Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım benim güzel dileklerin için çok sağol 🙂 eminegelin' Alıntı: inanirmisin bende ne zaman kardes yapsam diye düsünmeye basladim simdiden 🙂 Genişletmek için tıkla ... Yaaa size inanmıyorum, durun bir minik melekleriniz şöyle biraz serpilsin 🙂 sılam_nisa' Alıntı: bu arada ben adet oldum hanımlar listeyi güncelledim mayıs ayından inş hamiş çıkarım nasip... Genişletmek için tıkla ... inşalah sılam benim beraber çıkarız 🙂 unıca' Alıntı: ben adet olurken bır tek sol ayagım ceker.ne goyus agrısı ne karın agrısı hıc bırı olmaz.bu ay o da olmadı.bende bır anormallık mı var arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Yoo anormallik yok herkeste ağrı sancı lmaz ki 🙂 şimall' Alıntı: burdayım sılam🙂 Genişletmek için tıkla ... Şİmalcim sende hoş geldin canım aramıza 🙂
eminegelin' Alıntı: tamam canim, iyi geceler... görüsürüz. öptm 🙂 hadi insallah, sen hem bugün, hem bundan sonraki bi kac günü bo$ gecirme... kiz bugün olursa, benim kizimla ayni gün dogum günü olabilir, bende gecen sene bu günlerde hamis kalmistim 🙂 Genişletmek için tıkla ... İnşallah canımıniçi bellimi olur, biliyorsun geçen sene bende bu zamanda hamiştim ama işte Allahın takdiri nasip olmadı 🙂 LaLe_' Alıntı: Bende agustosta hamile kalmak istiyorum... ama korkuyorum😀 Genişletmek için tıkla ... Lalem ne bu hız canım, dur kız biz birinci turu atamadık daha 3. cüye hazırlık yapıyorsun eminegelin' Alıntı: insallah canim benim... inanin tüm kalbimle diliyorum hepinizin hamile kalmasini... Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım benim güzel dileklerin için çok sağol 🙂 eminegelin' Alıntı: inanirmisin bende ne zaman kardes yapsam diye düsünmeye basladim simdiden 🙂 Genişletmek için tıkla ... Yaaa size inanmıyorum, durun bir minik melekleriniz şöyle biraz serpilsin 🙂 sılam_nisa' Alıntı: bu arada ben adet oldum hanımlar listeyi güncelledim mayıs ayından inş hamiş çıkarım nasip... Genişletmek için tıkla ... inşalah sılam benim beraber çıkarız 🙂 unıca' Alıntı: ben adet olurken bır tek sol ayagım ceker.ne goyus agrısı ne karın agrısı hıc bırı olmaz.bu ay o da olmadı.bende bır anormallık mı var arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Yoo anormallik yok herkeste ağrı sancı lmaz ki 🙂 şimall' Alıntı: burdayım sılam🙂 Genişletmek için tıkla ... Şİmalcim sende hoş geldin canım aramıza 🙂
baharrrımmm Hamiş Melek 5 Mayıs 2011 #9.693 unıca' Alıntı: güzel haberini beklıyorum canım Genişletmek için tıkla ... inş inş hepimiz peşpeşe verelim o güzel haberleri gelsin nazlı beişler
unıca' Alıntı: güzel haberini beklıyorum canım Genişletmek için tıkla ... inş inş hepimiz peşpeşe verelim o güzel haberleri gelsin nazlı beişler
LALEZAR Daimi Üye Üye 5 Mayıs 2011 #9.694 baharrrımmm' Alıntı: evet inş bir kaç gün bekleyipp test yapıcm valla bende çok ümitlnmek istemiyorum bu ay pazartesi yapıcam test Genişletmek için tıkla ... Baharım hayırlısı canım hadi inşallah olma adet de meleğin gelmiştir bu ayyy 🙂
baharrrımmm' Alıntı: evet inş bir kaç gün bekleyipp test yapıcm valla bende çok ümitlnmek istemiyorum bu ay pazartesi yapıcam test Genişletmek için tıkla ... Baharım hayırlısı canım hadi inşallah olma adet de meleğin gelmiştir bu ayyy 🙂
M mini garaböcük Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2011 #9.696 GÜNAYDINLARRRR yine güzel bir güne sizlerle MERHABAAAAA icim kipir kipir mutluluk saciyorum adeta BAHARRIMMMMM ins. Hamissindir 🙂
GÜNAYDINLARRRR yine güzel bir güne sizlerle MERHABAAAAA icim kipir kipir mutluluk saciyorum adeta BAHARRIMMMMM ins. Hamissindir 🙂
unıca Daimi Üye Üye 5 Mayıs 2011 #9.697 arkadaşlar bu gece ruyamda ikiz kız ve oglumun -oldugunu gordum.guya abım bıze mısafır gelmış ve ben cocuklarımı ısımlerıyle abıme tanıtdım.
arkadaşlar bu gece ruyamda ikiz kız ve oglumun -oldugunu gordum.guya abım bıze mısafır gelmış ve ben cocuklarımı ısımlerıyle abıme tanıtdım.
M mini garaböcük Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2011 #9.699 unıca' Alıntı: arkadaşlar bu gece ruyamda ikiz kız ve oglumun -oldugunu gordum.guya abım bıze mısafır gelmış ve ben cocuklarımı ısımlerıyle abıme tanıtdım. Genişletmek için tıkla ... hayirdir insallah 🙂 hadi bakalim 🙂
unıca' Alıntı: arkadaşlar bu gece ruyamda ikiz kız ve oglumun -oldugunu gordum.guya abım bıze mısafır gelmış ve ben cocuklarımı ısımlerıyle abıme tanıtdım. Genişletmek için tıkla ... hayirdir insallah 🙂 hadi bakalim 🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 5 Mayıs 2011 #9.700 baharrrımmm' Alıntı: tşkler güzel dileklerin için abla inş Genişletmek için tıkla ... Rica ederim blacım 🙂 mini garaböcük' Alıntı: GÜNAYDINLARRRR yine güzel bir güne sizlerle MERHABAAAAA icim kipir kipir mutluluk saciyorum adeta BAHARRIMMMMM ins. Hamissindir 🙂 Genişletmek için tıkla ... Günaydın minim inşallah bu pozitifliğin bütün gün sürer hepimize de yansır 🙂 unıca' Alıntı: arkadaşlar bu gece ruyamda ikiz kız ve oglumun -oldugunu gordum.guya abım bıze mısafır gelmış ve ben cocuklarımı ısımlerıyle abıme tanıtdım. Genişletmek için tıkla ... Allahım hayırlara çıkarsın ikiz bebek neymiş bakalım bir ama bebek görmek iyidir bildiğim kadarı ile 🙂
baharrrımmm' Alıntı: tşkler güzel dileklerin için abla inş Genişletmek için tıkla ... Rica ederim blacım 🙂 mini garaböcük' Alıntı: GÜNAYDINLARRRR yine güzel bir güne sizlerle MERHABAAAAA icim kipir kipir mutluluk saciyorum adeta BAHARRIMMMMM ins. Hamissindir 🙂 Genişletmek için tıkla ... Günaydın minim inşallah bu pozitifliğin bütün gün sürer hepimize de yansır 🙂 unıca' Alıntı: arkadaşlar bu gece ruyamda ikiz kız ve oglumun -oldugunu gordum.guya abım bıze mısafır gelmış ve ben cocuklarımı ısımlerıyle abıme tanıtdım. Genişletmek için tıkla ... Allahım hayırlara çıkarsın ikiz bebek neymiş bakalım bir ama bebek görmek iyidir bildiğim kadarı ile 🙂