Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

haklısın sılam rabbim çok büyük bizler çok sabırsızız heleki ben🙁sağlıklı olsunda ne zaman olması gerekiyosa o zaman olsun
bak canım ben 4 yıllık evliyim çevremde konuşanların sesleri artık arı kovanı gibi beynimde yankılanıyor bir de 2 yıldır bebek istiyoruz ya tabiki deyıpranıyorum ama çevremde öyle şeylere şahit oluyorum ki Rabbim böyleysini yaşatma diyorum hayırlısını ver diyorum eee hayırlısını ver deyip ardındanda niye olmuyor dersem kendimle çelişmiş olurum işte bekliyorum bir gün gelecek biliyorum ama sabrımın en son deminde
sen de çevrene bak biraz canım inana ki Rabbim dayanamayacağını bilse bu derdi sana vermezdi..

sılam inan hastaneye gittim 2 gündür çok büyük hastalıklar var çok şükür dedim benim kaşıntım var sadece kurtdeşenmiş.ama dermotoloğun yanındaki kapı kadın doğumdu o kadar hevesli elele tutuşmuş yeni hamiş kalmış belli bir iki çift gördüm elimden geldiğince kafamı çevirdim karınları artık belli olmuş hamişler vardı gözlerim doldu utanmasam ağlıycaktım.zoruma gitti bend o yan kapıdan ismimin çağırılması isterdim karşıya tv koymuşlar bebek ultrson görüntüleri geçiyo sürekli.bigün bende gelcem dedim karnım burnumda🙂rabbim kalbimi biliyo sılacım dayanamıyom üzülüyorum bigün rabbim nasip etçek bilirum inanıyorum.keşke engel olabilsem kendime üzülmesem ama yapamıyorum🙁zaten şu çevreler yokmu benimde 1 sene olcak yokmu bebek diye soruyolar.olsa zaten kimsenin merk etmesine frsat vermemm camiden anons yaptırcam🙂