Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Tüm evlat hasreti çekenler için ellerimizi Rabbe kaldırmaya ne dersiniz.
Henüz evladı olmayıp dünya tatlısı bir bebek hasreti çekenler için.
Evladı gurbette olanlar için.
Evladını kaybetmiş olanlar için.(Rabbim cennetinde kavuştursun)
Hayırlı evlat yetiştirme arzusu ve çabası içerisinde bulunanlar için.

Ümit ederiz ki Rabbimiz sesimizi duyup bizlere güzellikler ihsan eder

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnmmmm

ÇOCUK OLMASI İÇİN

ÇOCUK OLMASI İÇİN
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde
Allahümme Yâ Musavvir,Allahümme Ya Bari,Allahümme Ya Halık isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar açarsa Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder

sagol canim bizim de cok sukur iyi gidiyor dun tekrar kalp atislarini dinledik oglumuzun her sefrinde ayni heyecan cok guzel bisey 😀 biz 24. haftadayiz yariyi gectik cok sukur herseyde yolunda siz kac haftalik oldunuz var mi belirtilerin bulantin felan zorluyor mu seni melegimiz

hurishcim tatlı hamiişimiz benim ki iyi gidio gün geçtikçe büyüomuş keratacık senin nasıl gidiyor baya ilerledi seninde değilmi ne kadar oldu cnmm inşallah herşey yolundadır..

ÇOCUK OLMASI İÇİN

ÇOCUK OLMASI İÇİN
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde
Allahümme Yâ Musavvir,Allahümme Ya Bari,Allahümme Ya Halık isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar açarsa Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.

Gönderen Reyyan zaman: 05:49

1 yorum:

Adsız dedi ki... ewet ben 7 gun orucumu tutum we 21 kere okudugum su ıle actım o esnada esım varıkosel amelıyatı olmustu we ben bunu yaptıkdan sonra amelıyat sonucunu gormek ıcın test yaptırmıstı 1 ile 5 mılyon arasıdı amelıyat snrsı 75 mılyona fırladı daha bebek sahıbı olamadım ama cenabı hak werıcek ınanıyorum allah kımseyı cocukcuz bırakmasın

ve denenmıs kızlar