Günaydınn canlarım nasılsınız?
İnşaALLAH hamişsindir kozacım.Bebeğin süpriz yapacak inş.
Kızlar sizler nasılsınız iyisiniz inş??
ALLAH Bu ay hepimize nasip etsin inş.Kızlar pko ne çatlatma iğnesi ne anlamadım ben ya bende mi yaptırsam🙁
öncelikle herkeşlere günaydın hanımlar;😀 ve bende bilmiyorum hiç duymamıştım zannedersem doktor kontrolünde içilen bir ilaçtır öle her bulduğunu içme kısss sendeee😀:😀
inş kozacım hamilesindir de güzel haberlerini alırızzzz....
öncelikle herkeşlere günaydın hanımlar;😀 ve bende bilmiyorum hiç duymamıştım zannedersem doktor kontrolünde içilen bir ilaçtır öle her bulduğunu içme kısss sendeee😀:😀
inş kozacım hamilesindir de güzel haberlerini alırızzzz....
Canlarım günaydın ben klomen ve çatlama ignesi yaptırdım ve ilk ay tuttu rabbimin izniyle .klomen doktor veriyor 5 gun sabah akşam içtim ve 12 .gunu gittim doktor ymurtama baktı buyudugunu görünce çatlama ignesi vurdu .ve 2 gun çalışma gunu verdi ve sonuç hamileyim 🙂 Rabbim herkese nasip etsin.
Kızlar merhaba;
Bende artık geri sayım başladı.Sağ kasığımda tatlı tatlı bir ağrı ve bel ağrısı var.Fakat özellikle dikkatimi çeken birşey var.Sabah ilk idrarımı yaparken kasıklarıma inanılmaz ağrı giriyor.İdrar yolu iltihabı defalarca geçirdim.Hiç öyle birşey değil.Ayrıca idrarım çok koyu.Birde zaman zaman beyaz akıntım oluyor.
Ya komik olabilir ben bir yerde duymuştum gülmüştüm ama kirpiklerim inanılmaz karışıyor.Beni rahatsız edecek kadar.Hamilelikte olurmuş.
Birde biz eşim ile çok film izleriz.Normalde çok ağlamam filmlerde.Filmde kadının annesi ölüyordu ben başladım ağlamaya .Annem geldi aklıma ya ona birşey olursa diye(ne alakaysa sapa sağlam kadın 😀 )hüngür hüngür ağladım.Yani bilmiyorum.Hamileymişim gibi düşünmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum.
Ama eğer hamileysem belirtilerim bunlar olacak.Değilsem bu ay doktora gidicez.Dua edelim kızlar bu ay uğurlu gelsin.
mrb melekler bu gününüz dünden güzel geçsin, mart ayı geldi çattı hadi bakalım bu bizim ayımız olur inş, yakında herkesin hamişlik haberlerini duymak dileğiyle🙂
beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂 :salıncak: 1.pnr79.............................19-20 şubat ??? 2.koza...........................28 şubat ??? 3.denfi..........................28 şubat ??? 4.best_dream................6-7 mart 5.haziran 13...................6-7 mart 6.pirenses......................12 mart 7.aymelek........................????? 8.geweze.........................13 mart 9.esinerkan...................14 mart 10.mawişimbebekistiyor.....18 mart 11.tunaa........................23 mart 12.mavikedi....................24 mart 13.beklenenbebiş...........25 mart 14.lalezar.........................25-30 mart 15.çölmeleği....................26-31 mart 16.elçin&su......................27 mart 17.melodi_cn.....................28 mart
2 arkadaşımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz onlar da lütfen umutlarını kaybetmesin: bembeyaz..................... elif_ecrin......................
adet tarihini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...
Canlarım günaydın ben klomen ve çatlama ignesi yaptırdım ve ilk ay tuttu rabbimin izniyle .klomen doktor veriyor 5 gun sabah akşam içtim ve 12 .gunu gittim doktor ymurtama baktı buyudugunu görünce çatlama ignesi vurdu .ve 2 gun çalışma gunu verdi ve sonuç hamileyim 🙂 Rabbim herkese nasip etsin.
ne mutluuu yaaaa bende eğer bu ay adet olmassam bişey yokta bu ay adet görürsem doktor 3. gün gel dedi bakalım banada klomen vercek heralde bi sorun yok ama desteklenmesi gerekiyormuş hamilelik için artık darısı başımızaa nediyelimm....🙁
Kızlar merhaba;
Bende artık geri sayım başladı.Sağ kasığımda tatlı tatlı bir ağrı ve bel ağrısı var.Fakat özellikle dikkatimi çeken birşey var.Sabah ilk idrarımı yaparken kasıklarıma inanılmaz ağrı giriyor.İdrar yolu iltihabı defalarca geçirdim.Hiç öyle birşey değil.Ayrıca idrarım çok koyu.Birde zaman zaman beyaz akıntım oluyor.
Ya komik olabilir ben bir yerde duymuştum gülmüştüm ama kirpiklerim inanılmaz karışıyor.Beni rahatsız edecek kadar.Hamilelikte olurmuş.
Birde biz eşim ile çok film izleriz.Normalde çok ağlamam filmlerde.Filmde kadının annesi ölüyordu ben başladım ağlamaya .Annem geldi aklıma ya ona birşey olursa diye(ne alakaysa sapa sağlam kadın 😀 )hüngür hüngür ağladım.Yani bilmiyorum.Hamileymişim gibi düşünmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum.
Ama eğer hamileysem belirtilerim bunlar olacak.Değilsem bu ay doktora gidicez.Dua edelim kızlar bu ay uğurlu gelsin.
tatlım ben de artık hesaplama falan yapmıcam, 6 aydan önce de doktora gitmiyim diyorum daha 3 ay denedik, bakalım elbet gelecek meleklerimiz, Allah hepimizin gönlüne göre versin..
canım benim evet az kaldı senin inş hamişsindir. mart ayının ilk hamişi olarak listede yerini alırsın🙂
tatlım ben de artık hesaplama falan yapmıcam, 6 aydan önce de doktora gitmiyim diyorum daha 3 ay denedik, bakalım elbet gelecek meleklerimiz, Allah hepimizin gönlüne göre versin..