burçemm Hamiş Melek 4 Mayıs 2011 #9.371 melodi_cn' Alıntı: kız bebiş gelmıs olmasın burcemmmmmm Genişletmek için tıkla ... bilmiyomm ama sanmıyommmm adett ağrılarımm başladıı dünn akşam yemekten sonra böle oldu
melodi_cn' Alıntı: kız bebiş gelmıs olmasın burcemmmmmm Genişletmek için tıkla ... bilmiyomm ama sanmıyommmm adett ağrılarımm başladıı dünn akşam yemekten sonra böle oldu
melodi_cn Daimi Üye Üye 4 Mayıs 2011 #9.372 burçemm' Alıntı: bilmiyomm ama sanmıyommmm adett ağrılarımm başladıı dünn akşam yemekten sonra böle oldu Genişletmek için tıkla ... kız anacım senın adet gunun gecmısmıydı defneyı bılıyorumda senı hatırlamdım hayatım yaa ınsallah bebegın gelmısır hayatım
burçemm' Alıntı: bilmiyomm ama sanmıyommmm adett ağrılarımm başladıı dünn akşam yemekten sonra böle oldu Genişletmek için tıkla ... kız anacım senın adet gunun gecmısmıydı defneyı bılıyorumda senı hatırlamdım hayatım yaa ınsallah bebegın gelmısır hayatım
yesi Hamiş Melek 4 Mayıs 2011 #9.373 LALEZAR' Alıntı: İyiyim de uyukluyorum bugün hava bi kapalı karanlık öyle mayıştırdı beni 😕 Genişletmek için tıkla ... aynen lalezarcım burdada bir yağmur bir yağmur çok güzel
LALEZAR' Alıntı: İyiyim de uyukluyorum bugün hava bi kapalı karanlık öyle mayıştırdı beni 😕 Genişletmek için tıkla ... aynen lalezarcım burdada bir yağmur bir yağmur çok güzel
melodi_cn Daimi Üye Üye 4 Mayıs 2011 #9.374 gızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sarı gelın sayfalrdamı boguluyorsun yoksam msn demı
burçemm Hamiş Melek 4 Mayıs 2011 #9.375 melodi_cn' Alıntı: kız anacım senın adet gunun gecmısmıydı defneyı bılıyorumda senı hatırlamdım hayatım yaa ınsallah bebegın gelmısır hayatım Genişletmek için tıkla ... ayın 6 sı benimm adet tarihimmmm canım inşşşşşşş allahımm kimsenin gözünü yolda bırakmasınnnnn
melodi_cn' Alıntı: kız anacım senın adet gunun gecmısmıydı defneyı bılıyorumda senı hatırlamdım hayatım yaa ınsallah bebegın gelmısır hayatım Genişletmek için tıkla ... ayın 6 sı benimm adet tarihimmmm canım inşşşşşşş allahımm kimsenin gözünü yolda bırakmasınnnnn
H haziran13 Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2011 #9.376 kızlar çok üzgünüm, akşam test yapmama gerek kalmadı geç de olsa geldi maalesef 🙁 boşuna heyecanlanmışım o kadar
kızlar çok üzgünüm, akşam test yapmama gerek kalmadı geç de olsa geldi maalesef 🙁 boşuna heyecanlanmışım o kadar
LALEZAR Daimi Üye Üye 4 Mayıs 2011 #9.377 Yağrmur güzelde kızlar havanın karanlık olması güzel değil 🙂
bembeyaz Hamiş Melek 4 Mayıs 2011 #9.378 hazirancım üzülme Haziran ayı çok güzel bir ay gibi geliyor bana. Senin ismine de yakışıyor. İnşallah önümüzdeki ay çok güzel haberler verirsin bize...
hazirancım üzülme Haziran ayı çok güzel bir ay gibi geliyor bana. Senin ismine de yakışıyor. İnşallah önümüzdeki ay çok güzel haberler verirsin bize...
bembeyaz Hamiş Melek 4 Mayıs 2011 #9.379 Kızlar eşim beni 4 gündür aramıyor. Hiç böyle yapmazdı. Benim ona ulaşabileceğim bir numarada yok. İçim sıkılıyor.
Kızlar eşim beni 4 gündür aramıyor. Hiç böyle yapmazdı. Benim ona ulaşabileceğim bir numarada yok. İçim sıkılıyor.
burçemm Hamiş Melek 4 Mayıs 2011 #9.380 hazirancımmm üzlme diyecemm üzülmemek elde değill ama umutlu olmamız lazımm inş önümüzdeki ay uğurlu gelir sana
hazirancımmm üzlme diyecemm üzülmemek elde değill ama umutlu olmamız lazımm inş önümüzdeki ay uğurlu gelir sana