Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

lale abla hayıt suyu ıctınmı yaa ıcımmı yaa korkuyom yaa

İçiyorum canım yine başladım bir de adaçayı içiyorum hergün bir fincan .

ayy ablaaa neydım yaa hamısler yokken soluyorum ama onlarda tam ustune gelıyor abla neydım

Kız hamişler yokken diyorsun, okuyorlarya sonradan, benim bile canımı çektiriyorsun bazen, deme öyle yaaaa..

melodi teyzesiiii bakk bebişiminn gözü şaş olcak heeeeeeeee

Doğru diyorsun burçemm tut şu melodiyi bi pataklayalım

ooo HAMİŞLER ÇİĞ KÖFTE FİLAN eeee BİZİMDE CANIMIZ ÇEKTİ..CADILARRRR...

Bu melodiyi napmalı kaynar kazana atmalı

Canım sabırsızlıkla bekliyorum ayyyyyyyyyyy çok heyecanlı 😀

etmez olurmuyum abalacım hepinize ederim akşam eşime söliyeyim bakalım haber veririm sizlere ama inşallah götürr ve edecem sizlere dua ablam benim aklımdasınız siz demesnizde ederim benn

Canım benim Allah rası olsun senden, inşallah birgün banada gelmek nasip olur gerçekten çok istiyorum 🙂

Ne güzel canım, çocukların etkinlikleri çok güzel oluyor, bazen bende eşimin okuluna gidiyorum o çocukları görünce böyle şiir okuyorlar bazen şarkılar falan içim coşuyor ağlıyorum gururlanıyorum hep ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh 🙂

Yaaa canım bu ay bilmiyorum sen de dahil benden umutlnanlar çok inşallah kimsenin yüzünü kara çıkartmam, çalışıcaz bakalım kısmet artık, Allahım ol dediyse olucak ... 🙂

Kızlar daha önce 100 lerce kez yazdığım gibi bu ay bebek denemiyoruz. Doğum kontrol hapı alıyorum. Neyse, dinleyen yok zaten, rica ediyorum silin benim ismimi listeden.

Canım benim sanırım morelin bozuk, listeden silinmek konusunda gelince silsinler biraz dinlen canım, uzak kalmak bazen iyi geliyor, kendine çok dikkat et tatlık, seni geri bekliyorum haberin olsun 🙂 hemde hamiş olarak..

günaydın arkadaşlar nasılsınız bayağıdır açmıyordum dinleniyim diye

evet ama ben hepsini okuyamadım

Slm yağmurcum neler yapıyorsun son durum nedir 🙂

Ayyy canım hadi hayırlısı, yarın sabha kadar olmazsan yap bi test canım yaaaa, varsa biraz da olsa çıkar gibi, gecikirmiydin böyle hiç 🙂

son durum aynı bi değişiklik yok dinlenmedeyim şimdi bikaç ay doktora gitmeyi düşünmyorum ama arkadaşlar daha adetime bi hafta falan var sanki adet gib lekelenmeler oluyor nedendir bilen varmı

günaydın meleklerimmm iyi bir gün geçirmek dileğiyleee... dün gittim doktora bizim kereta maşşallah dikmiş ayaklarını keyif yapıo bizde onun için endişelenioruz 🙂)) maşallah keyfi yerindeymiş🙂) çok rahatladım görünce okadar büyümüş ki elleri kolları çıkmış oynatıodu çok güzel bi heyecan gerçekten allah herkese nasip etsin... selincim bu arada doktor şey dedi çok pimbiriklenmeyin okadar kolay değil bebeğin düşmesi eğer sağlıklıysa hiç bi kuyvvet ona zarar veremezmiş ama yinede dikkat edecekmişiz kana dönüşmeyen akıntıfdan korkamyın ama mutlaka takip ettirin dedi ayrıca gebelik belirtileri devam etmesi gebeliğin sğlıklı ilerdeği anlamına geliomuş cnmmm yani sende korkma bence biz biraz fazla takıntılııyız 🙂) ayrıca çok sağlıklı geçiomuş gebeliğim doktor bunu diyince çok mutlu oldum... tüm hamişler hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alsın inşallah hamiş olmayanlarda tez zamanda hamiş olsun inşallah aminnnnn...

sağol canım 2 oğlum var biri 21 diğeri 15 büyük oğlum asker inşallah 20 mayısta izine geliyor 🙂

allah bağışlasın mavişim maşşallah uzun ömürler versin evlatlarına... allah kavuştursun bu arada asker yolu beklemek zor oluo nerde yapıo askerliğini oğlun bende bi asker kızı ve asker eşiyim çok yer gezdik belki bildiğim bi yerdir öpüyorum tatlı hamişimm...

maşallah hayılısıyla rahatca doğumunuda yaparsın inşallah Allah bütün isteyenlere versin hayırlısıyla