Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

oooh ucmusunuz yaaaaaaaaaa

defnecim benim regl geçikmiş sakın stres yapma tamm mı inşallah melegin öbüşündedirde sakın yormada kendini sonuc belli olana kadar dinlen dua ediyorum sana ve sizlere arkadaşım cok sevindim geçikmiş olmasına mayıss bizlere günün gösteriyor kapıdan inşallah melegin gelmiştir en az kendim kadar istiyom sana

kız biz sensiz naparız götürmesin kocan pc yi protesto ederiz ona göre sen bi yolunu bul götürtürme canım sıklır yemek tarifi falan bakıom arada de bence

orjimm defne bugün regl oldu maalesef okumadınmı sen minnoşum çok üzüldüm yaaaa

kız biz sensiz naparız götürmesin kocan pc yi protesto ederiz ona göre sen bi yolunu bul götürtürme canım sıklır yemek tarifi falan bakıom arada de bence

vallahi dedim sabahta götürecek pc oturdugumu bilmiyor hem istemz bile buraya bile girdigimi bilmiyor yaaa götürmesin ama ben dışarı cıkınca nete falan giderimde bakalım artık inşallah gitmez bir yolunu ayarlıyım artık görüşemesekte hakkınızı helall edin sizleri sevdigimi unutmayın gene hamiş haberi alsam ilk sizlerle paylaşacam sizler benim ailem oldunuz sizleri unutmıcamm

soledım yaa bana kıstten olabılecegını solemıstı ama ıste usuttugum zmnda oluyor ama bı okadarda dıkatte de etsem olmuyor hele gecen ay resmen yerlerı kemirdım yaa öluyorum sandım berbat bı duygu

canımm benimm normaldede adetimm ağrili geçerr amaliyat olmadan son 4 ayy daha bi şiddetli geçiyodu yerimdenn kalkamıyodumm kalksamda oturamıyodumm kistimin olduğunu da bilmiodum çok ağrım olduğundan dr gittimm ve kistimm olduğunu öğrendim 8 cm yani kistten dahaçok ağri oluyo ameliyat olduktan sonra yine sancım oluyo ama kistimm olmadan önceki gb çok azz

orjimm defne bugün regl oldu maalesef okumadınmı sen minnoşum çok üzüldüm yaaaa

aaaa öylemi okumadım cok üzüldüm yaaa olsun herşeyde bir hayır vardır gecikmesi bile bişilerin belirtisidr öle degilmi erken gelmesi geçikmesi hormonlar kendini hazırlıyom %95 aldım hamişlerimizden onayı %5 olmuyormuş degişiklik dedi reglde inşallah gelecek yaaa cok üzüldüm ne diyelim vakti zamanı degilmişşş🙁