Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ya kızlar bısı sorcam ben adet oldugumda cok agrım olur ozelıkkle ılk gun gebertır benı o yuzden sıcak su torbası ve sıcak suyun altına gırerım ve kanamda halıyle cok oluyor zararlı mı acaba

defnecimm çok üzüldüm...umut edip üzülmek iyi birşey değil gerçekten...rabbim cümlemize hayırlı evladlar nasip etsin. nasip etsin..umarım bu son adetindir..kendine iyi bak canımmm

Canım benim üzülme nolur, bak bu ay birlikte bekleriz inşallah 🙂

Öyle canım vallaha yaaa, gerci benim hiç bir zaman bir sorun çıkmadı, ama işte bilmiyorum ki vardır bir sebebi ve zamanı heralde canım yaaa, bu ay ÇİTOS la birlikte bir takım bitkisel şeyler yapıyoruz bakalım, birde böyle deneyelim 🙂 Duamız her zaman var tabikide canım, allahım sennden de razı olsun canım benim, bu topicteki herkes sürekli birbirine dua ediyor, ne güzel bir yerdeyiz değil mi tatlım 🙂

valla benim kız kardeşiminde baya ağrılı geçio oda öle yapıo herhangi bi zararı olduğunu duymadım ama aşırı sıcak olmasın yinede zarar verebilir cnm ılık olsun su sıcak suyu hiç bi jinekolog önermio bayanlara

ya kızlar bısı sorcam ben adet oldugumda cok agrım olur ozelıkkle ılk gun gebertır benı o yuzden sıcak su torbası ve sıcak suyun altına gırerım ve kanamda halıyle cok oluyor zararlı mı acaba

anladım cnm benim hiç öle ağrılı olmadı adetim ama kardeşimden çok iyi biliorum berbat olurdu resmen titreme tutuodu onu ve doktora gitmişti adet sancısı için ilaç vermişti ama sıcak suyu önermemişti ılık olsun demişti.. yinede sen bi danış gidince cnm riske atma

anam ne bılım yaa ancak onlar benı agrımı dındırıyor