Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

defnem aynı gun mu adet olduk cnm benım uzulme hayat dolu dolu yasa olacak olacak merak etme bıtanem uzme kendınıde
LALE bal korktum bıran yaa neyse ınsallah ıyı gecerde fazla canım acımaz

Yaa işte biraz ağrı var kendini hazırla yani, ama çokda korkulcak birşey değil, heralde şiddeli adet sancısı çektiğin zamanlar olmuştur, öyle düşün işte 🙂

defnecimm çok üzüldüm...umut edip üzülmek iyi birşey değil gerçekten...rabbim cümlemize hayırlı evladlar nasip etsin. nasip etsin..umarım bu son adetindir..kendine iyi bak canımmm

herseyde vardir bi hayir canim ama bu doktorlara uyuz oluyorum zamaninda banada senin cocugun olmuycak bosa bekleme diyip yollamisti sonra 1 ay sonra hamis olmustum onlara kalirsan iyice kafayi yersin üzülme cnm inaniyorum sende bana o güzel süper haberleri verceksin icime dogdu en kisa zamanda vercen gibi geliyor hatta bak hic sorunda yokmus cok sükür mevlamaa inancini duani yitirme ben sizlere cok ediyorum cünki zamaninda bende yasadim ayni seyleri sizi en iyi anliyan benim cnm 🙂

ne diyorduk 🙂 hayirlisi dimi cnm üzülme fazla bak ummadigin an gelir minik melegin.........