Canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, meleğin nasıl, daha doğrusu meleklerin 🙂
Özledim yaaaa anlat hadi detayları duyak istiyorum, ne kadar oldu minik meleğin, boyu kilosu, saçı, gözü ne renk anlat canım 🙂
abla işlem kac dakıka bır saat surdu mu yaa o kadar uzun mu amannn yaa suan su adet agrısına dayanamıyorum ona nasıl dayanacam anestesı olurum yaa eger olmassa
Canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, meleğin nasıl, daha doğrusu meleklerin 🙂
Özledim yaaaa anlat hadi detayları duyak istiyorum, ne kadar oldu minik meleğin, boyu kilosu, saçı, gözü ne renk anlat canım 🙂
canim valla beni cok uykusuz birakiyor bu teyzesi simdilik 4 kilo esmer yesil gözlü 3 haftalik cadimiz teyzesii sana sonra resmini gösteririm pc seye indirdikten sonra seni cok özledim sen nasilsin cnm
cnm bugun regl oldum rahım fılmı cekılecek 1 aydrı artık kendımı topalradım ne zmn gelırse artık kısmet cok ustune dustugum zaman psıkolojım bozluyor o yuzden oluruna bıraktım kısmet
cnm bugun regl oldum rahım fılmı cekılecek 1 aydrı artık kendımı topalradım ne zmn gelırse artık kısmet cok ustune dustugum zaman psıkolojım bozluyor o yuzden oluruna bıraktım kısmet
en iyisi cnm kafaya taktikca olmuyor zatenn inanki bende cok takiyordum sonra off ya dedim ben ne yapiyorum yemin ederimki 1 ay kafaya takmadim bi baktim süpriz bi sekilde hamis olmustum cnm ve inaniyorumki allahim sizlerin kucaginida bos birakmiycak cnm 🙂
defnem aynı gun mu adet olduk cnm benım uzulme hayat dolu dolu yasa olacak olacak merak etme bıtanem uzme kendınıde
LALE bal korktum bıran yaa neyse ınsallah ıyı gecerde fazla canım acımaz
en iyisi cnm kafaya taktikca olmuyor zatenn inanki bende cok takiyordum sonra off ya dedim ben ne yapiyorum yemin ederimki 1 ay kafaya takmadim bi baktim süpriz bi sekilde hamis olmustum cnm ve inaniyorumki allahim sizlerin kucaginida bos birakmiycak cnm 🙂
canlarım ben regl oldum maalesef benim hamile olduğumu düşünen ve bu konuda bana destek veren bütüüüün arkadaşlarıma teşekkürediyorum ama olmadı buayda umutlar gelecek aya kaldı.çok beklentideydim buay içime öyle doğuyodu ama yanılmışım.üzüldünmü derseniz tabikide hemde çok.ama bende gelişme var busefer ağlamadım.sizi çok seviyorum iyiki varsınız.gelecek reglim 30 mayıss lütfen ekleyin🙂
abla işlem kac dakıka bır saat surdu mu yaa o kadar uzun mu amannn yaa suan su adet agrısına dayanamıyorum ona nasıl dayanacam anestesı olurum yaa eger olmassa
canim valla beni cok uykusuz birakiyor bu teyzesi simdilik 4 kilo esmer yesil gözlü 3 haftalik cadimiz teyzesii sana sonra resmini gösteririm pc seye indirdikten sonra seni cok özledim sen nasilsin cnm
Allahım yesin onu teyzesi, tamam canım çok görmek isterim maşallah maşallah 4 kilo tonton haaaa 🙂
Bende özledim canım yaaa, işte nasıl olayım ben ala topic topic gezip hamiş olabilme umutları yeşertmeye çalışıyorum, dün HSG çekildi sorun yokmuş, geçen ay yeni bir dr başladım, hormon testleri, sperm testi falan herşey çok yolundaymış, ama tek korkum 6 ay sonra menopoza girmeyeceğinin garantisi yok diyor dr, temmuzda 40 doldurcam çünkü, vallaha eşimde sorun yoksa tüp falan yapmayalım deneyelim. ne yapalım olursa olur olmazsa olmaz demeye başladı..
Bilemiyorum sonra bu kaybetiğimiz zamanlara yanmayalımda tek korkum bu hayatımızda kocaman bir KEŞKE olmasın İNŞALLAH 🙂