Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Kıs orjim ne güsel şeyler sölemişsin sen öle??Cnm bnmmmm.Varya sen maaşallah hepimizi temsilen burdasn heee topiği kimse kaçıramaz anacm bekçi gibisin kıs millet uyudğunda bizimki ayakta
.Yerim seni ben ayol.Bu arada bana öpücük yok mu demişsin ya,öpeyim bebeğim seni de öpeyim ama seni bu aralar kocişin öpsün balım
tam çalşma zamanı yaneee
.Ama ben seni yine öpeyim kuşum bnmmm
oyyy evi temzlemem lazım
2 hafta yoktum evde gerisini siz düşünün eşinz evde tek falan filan 🙂🙂oyyy ben bilg.açık bırakıcam bi yandan temzlk yapıp bi yandn meleklerimle konuşucam..Gelsin mutluluklar,hayırlı haberler ve minişlerimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizz
oleeeeeyyy.Hayat sevince güzel sevince güzel...

canım hg bende gıdecem mersıne kontrol ıcın rahım fılmı cekılcem 2 hafta falan kalacam bakalım doktorlar ne dıyecek kıstım 10 mılım kuculmus ıyıye ısaret ama tupler acıktır umarım ama herkes dıyor hamıle kaldın yanı bı probleın olsaydı zaten hamıle kalamzdın ıste genel bı ontrol ıcın gıdecem cnm orta doguda bı doktor var dıyordın neydı ısmı bır daha verebılrımısın

yok balım nıye kızım sana yaa benımde nette problem var bı cıkıp bı gırıyorum kacak olarak 🙂 ne yaptın mersınde nasıl havlar guzelmı
Valla bacım gittim ama çok gezemedim.Yani eşimn akraba ziyaretleri bnm falan derken.2 kere mi ne çıktm çarşıya.Ama hava kötydü yaaa🙁🙁bn hep yazlık götrdm hemen hemen afedersn totişim üşüdü
.Yağmuru meşhurdur bizim memleketin,gök gürlemeleri falan adamı öldürür korkudan.Aynısını yaşadm yani bi yağmur bi soğuk.Yorganla yattm inan.Pzar geldm eve o gün biraz daha sıcaktı ama ben buraya gelirken gene yağmur falan yağmş..Anlıyacağn yaz gelmedi hala oraya.Sen gitmedin mi daha??ne zaman gtcen?