Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

geçmiş olsun cnm yani çok zor bişi atlatmışsın bir daha allahım yaşatmasın.. ben günde 3-4 litre su içiyorum aşırı susuyorum yani akıntım çok olduğu için günlük ped kullanıyorum zaten sürekli değiştiriorum ve ilişkide doktor yasaklamadığı halde girmiyoruz ne olur ne olmaz die ama işte insan tedirgin oluo göğüslerimde acaip şekilde damarlar fazlalaştı ve süt kanallarım çok acıo mide bulantım çok aşırı oldu şu iki günde 1-2 kilo verdim bişi yiyemiyorum umarım sorun olmaz ama meyve yemeye çalışıyorummm öle işte cnmmm birde tuvalete hiç çıkamıyorum doktora bugün sölicem belki bitkisel bişi önerir..

öyle oluo valla mavişim doktorda 3 aydan önce ilaç vermio bende üşütmüştüm vücudum dövülmüş gibi kemikleri ağrıodu zar zor doktor minoset iç hadi ozaman dedi allahtan iyi etti beni ilaç içememk kötü oluo dediğin gibi bi yandan hamilelğin getirdiği şeyler bi yandan hastalık zor oluo uyutmuo inşallah hemencecik iyileşirsin mavişcimm..

sağolasın canım nasıl oldu bilmiyorum yarın doktora gidicem hamişlik etkileri biryandan grip biryandan gecem işkence gibiydi enazından biraz hafifleten ilaç milaç verir belki 🙂

hı cnm kayısı yada ye yada suyunu ıc tuvalete cıktıgında sıkma kendını fazla evet cok zor bı surec gecırdım bırde normla dogum yaptım kurtaj falan olmadım 10 saat sancı cektım ben sunı sancıyla dogum oldu bebegımın sadece kafasını gorebıldım gostermedıler psıkolojım bozulur dıye goremedım kız kardesım gordu sadece ve yarım saat yasadı kızım bırde akıntını sureklı kontrıol ve doktoruna soyle ıhmal etme bırde bellı aralıklarda ıdrar testı yaptır lokosıt durumu ıcın enfeksıyona karsı

amin cnm ya allah herkeze böyle bi evlilik nasip etsin 🙂
ama massallah seninkide iyice kopmus gelmis 🙂

güzelim benim sağol bir doktora gideyim her ilacıda içemiyorum aslında hiç ilaç içemiyorum bakıcaz artık 🙂 inşallah hiçbişey çıkmıycak sen gönlünü ferah tut ama yapılması gerekenide yapki aklın kalmasın allahım hepinize nasip edecek emin ol bitanem duacınızım 🙂

bencede cnm görmemen daha iyi olmuş çünkü allah yaşatmasın zor bişi valla herşeyin hayırlısı gerçekten inşallah bundan sonraki gebeliğin iyi ve sağlıklı geçer cnm.. doktor idrarımı takip edio birazcık kum çıkmış sadece mikrop yokmuş ama bende hamileleikten öncede çok akıntı olurdu sebepsiz şuanda dahada arttı doktor 3 aydan önce ilaç veremioruz maalesef dio bebeğe bi zararı yokmuş şuanda.. 1-2 kere ıkındım ancak öle zar zor yaptım ama bida ıkınmam arkadaşta dedi düşük olur yapma dedi bende artık ıkınmıyorum ama mecbur kalmıştım aşırı rahatsız ediodu gaz sancısı napimm

Kana dönüşmeyen akıntıdan korkma canım geçmişler olsun.noluyo mekanda herkes arabalardan dertli.allahıım hepinizi korusun inşallah.

gcmis olsun Mavisim

evet her ilac icilmez 🙂 bi dr. git 🙂 papatya cayi ve uyku uyku ve UYKU 🙂

öpüldünnnn