Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

agulu guguluymuslarda amanda aman masallah.
ay giyamam amanda sevsinler sizi. allah muhabettinizi bozmasin amin

ya saka maka bi yana esim gercekten cok iyidir herseyi yapar eder. bizim tek sorun calistigimiz icin fazla görüsememiz. ben isten gelince o ise gitmis oluyo o isteen gece yarisi geliyo yani ben sabahciyim o öglenci ama hergün :-( sade bi pazarimiz var.
ama o da delidoludur beni güldürmesini bilir.

cok seviyorum onu 🙂 askim iyiki varsin 🙂 diyom ona. bak 5.ci yilimiz dolacak augstosta 🙂 icim kipir kipir hala

allah mutluluğunuzu bozmasın 5.yılda böyle olmak hala büyük mutluluk ben şuan çalışmadığımdsan hep birlikteyiz eşimle birde işten eve evden işedir bensiz bi yere gitmez hiç mesleği nedeniyle sert bi yapısı var ama evde görseler bana karşı kuzuu geçen evi süpürdü yemek yaptı bende kocamı çok seviyorum allah onları başımızdan eksik etmesinnnnnn....

SELAMMMMMMMMMM nasısınız kızlar selincim çok geçmişolsun bencede doktoruna bir görün ve lütfen küçükte olsa bir nazar boncuğu takın güzelim🙂 melodi canım hayırlısı olsun moralini bozma çalışmaya devam gelicek meleğin emin ol ..... 🙂kızlar ben çok kötü grip oldum kafam bir dünya zonkluyor evde oturduğum yerde noluyor bilmiyorum öksürük hapşırık hepsi biyerde kasıldıkca ödüm kopuyor bişey olucak diye allahım korusun... dün küçük oğlumun doğumgünüydü ama benden hayır yok yavrum girdi mutfağa yemek yaptı herkeside doyurdu allah razı olsun eşimin işi uzamıştı biraz gecikti gelincede oluşumun doğumgününü kutladık ....ayyyyyyyyy gözlerim sulanıyor oyüzden fazla geçmişi okuyamadım hepinizi çok seviyorum öptm sizi 🙂

geçmiş olsun mavişim dün benimde başım fenaydı sanki kafam kopcak gibiydi ayağa kalkınca zonkluyodu ama bugün iyiyim bende kendine çok dikkat et sendeee insan hamileyken daha hassas oluyor sanırım ....

cnm belirtilerin devam etmez eger kalbı durmussa seni zehırlemeye baslar bılmıyorum bende ole olmaya baslamıstı ama benım lekem 3 aylıkken olmustu ve salak gıbı yatmadım ama gectı hanı antıbıyotık ve ılaclarala gectı dedım ama gecmemıs devam edıyormustu 5.5 aylıkken artık gobegımın uzerınde sıvıceler ve karın agrım olmaya basladı artı agzımda kocaman bı yara cıktı agzımın ıcınde normal bı zeytın buyuklugunde delik acıldı cunku mıkrop vucuduma yayılıyordu ama benım bebişin kalbı durmamıstı yasıyordu yasadıgı halde mıkrop bırakıyormutu vucuduma ben bu sekılde yasadım ama herkeste olacak dıye bısı yok ben enfeksıyon kapmıstım o yuzde n afedersınız rahım bolgenı oldugunca temız tut gunluk ıc camasırı degıs mumkun oldugunca cınsel ılıskıden uzak dur ve sureklı su iç kivi ye ve yıyebılırsen ananas ye cnm benım suyu hıc ıhmal etme su bebegının amıyon sıvısı ıcın cok önemlı bunlar oldu cnm

ablam gecmıs olsun dıkkat et kendıne ve bebişine varsa bı tane parol iç ii gelır
evet abla hasta oldum ama onemsemıyorum hayırlısı allahtan kısmet ne zmn gelırse bakalım rahım fılmı ceılecem hayırlıaıyla tuplerıme bakılacak kısmetse bu arada oglunun dogum gunude kutlu olsun

geçmiş olsun mavişim dün benimde başım fenaydı sanki kafam kopcak gibiydi ayağa kalkınca zonkluyodu ama bugün iyiyim bende kendine çok dikkat et sendeee insan hamileyken daha hassas oluyor sanırım ....
sağolasın canım nasıl oldu bilmiyorum yarın doktora gidicem hamişlik etkileri biryandan grip biryandan gecem işkence gibiydi enazından biraz hafifleten ilaç milaç verir belki 🙂