kızlar günaydın herkese
şimdi sarıgellini daha ii anlıyorum.dün bizim de başımıza kötü şey geldi,.az kalsın eşim arabayla kaza yapıyodu.biz normal ilerliyoruz şeridimizde ,karşıdan gelen arabayı arkasındaki başka bir araba solladı ve bizim karşımıza çıktı.kaçacak bir yer yok eşim de direksiyonu karşıdan gelen arbanın üzerine kırmak zorunda kaldı,allahtan o araba çok yavaş geliyordu ve haatta bizi öyle sıkışmıs görünce daha da yavasladdı ,durdu.eger durmasaydı olanlar olurdu.beni görseniz yüreğim agzıma geldı.elimde su vardı iç iç duramadım.eve geldim akşam uyurken akıntım kahve r.olarak gelmişti.çok korktum gerçekten.bebişime bişey olmamıştır değilmi kızlar.?🙁
günaydın lalezarımmm. Benim bugun hiç bişey yapasım yok valla. heyecan stres beklıyorum 🙂 dun gunumdu hala bısey yok olmaz da umarım. Beklemek de zormus ama test fılan da yapmak ıstemıyorum, gecsin hele 2-3 gun kırmızılar gelmezse o zaman yapıcam
kızlar günaydın herkese
şimdi sarıgellini daha ii anlıyorum.dün bizim de başımıza kötü şey geldi,.az kalsın eşim arabayla kaza yapıyodu.biz normal ilerliyoruz şeridimizde ,karşıdan gelen arabayı arkasındaki başka bir araba solladı ve bizim karşımıza çıktı.kaçacak bir yer yok eşim de direksiyonu karşıdan gelen arbanın üzerine kırmak zorunda kaldı,allahtan o araba çok yavaş geliyordu ve haatta bizi öyle sıkışmıs görünce daha da yavasladdı ,durdu.eger durmasaydı olanlar olurdu.beni görseniz yüreğim agzıma geldı.elimde su vardı iç iç duramadım.eve geldim akşam uyurken akıntım kahve r.olarak gelmişti.çok korktum gerçekten.bebişime bişey olmamıştır değilmi kızlar.?🙁
canım estağfurullah saçmalama değil, tedirgin olman normal ama geçti ise sorun olmaz diye düşünüyorum, ama yinede kendin bilirsin tatlım, için rahat edecekse birgörün yada en azından telefonla görüşme şansın varsa telde de bir sorabilirsin..
kızlar günaydın herkese
aman öle ya makyaj yapınca ne o öle gözlerine kaç defa diycem kalem sürme diye..hemen kızar benimki..ama arada yapıyomda göz alışkın gelsin kızmasın diye🙂)
yaa benimki de boyali oldup olmadigimi fark etmiyo bile bazen inanirmisiniz 🙂
gecenler:
marttta sacimi boyadim ve 3-4 gün sonra acayip bi makyaj yaptim bol simli parlak vs (genelde abartanlardan biriyim makyaj yaparsam boyaya doymuyorum) ve esime dedimki askitom nasil olmusum diye Oda: sacinimi boyadin sen dedi?
kızlar günaydın herkese
cnm benim ya çok üzüldüm geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bizde yaşadık biliyorsun ama ben bugün kahverengi akıntım olmadığı halde doktoruma görüneceğim bence sende git cnm inşallah bişi yoktur cnm zaten olsa aşırı kanama olurmuş içini ferah tut cnm bebeklerimiz bize iyi tutunmuş bence kendine iyi bak cnmm bence ikimizide nazar boncuğu lazım..
yaa benimki de boyali oldup olmadigimi fark etmiyo bile bazen inanirmisiniz 🙂
gecenler:
marttta sacimi boyadim ve 3-4 gün sonra acayip bi makyaj yaptim bol simli parlak vs (genelde abartanlardan biriyim makyaj yaparsam boyaya doymuyorum) ve esime dedimki askitom nasil olmusum diye Oda: sacinimi boyadin sen dedi?
karaböcüğümm benim kocam övünmek gibi olmasın zaten sürekli övüo beni çocuk gibi biribirimizle oynrız severiz agulu gugulu die 🙂) hangisini sölesem bilmem ama dün yemeği biraz tuzlu yapmısım kendim bile yiyemedim ama kocam üzerine kendide tuz döktü oh ohhh çok güzel olmuş diyip bitirdi ve eline sağlık karıcım çok güzel olmuş dedi tabii çok hoşuma gitti bu durum 🙂