Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

su iç bol bol ve doktorunu ara 🙂

hazırancım takmıyorum gulum hayrlısı beklıyordum zaten ama kısmettı hersy rahım fılmı cektırecem belkı ondan sonra gelır

Canım ben dün film çekildim, ilaç verirken biraz sancı oluyor ama uzun sürmüyor 5 dk birşey fazla korkulcak birşey yok yani 🙂

günaydın lalecimm ve diğer arkadaşlarımmm..nasılsınızz??? melodicim sıkma canını..önümüzdeki aylara inşallahh

Kızlar bağlantı kötüleşti bilmem kesilirmi, yazmadım bir türlü İNŞALLAH GELMEZ KIRMIZILAR HAZİRANCIM 🙂

Çok geçmiş olsun canım yaaa, kaza çok korkunç Allah göstermesin ...

yo geçti sabah olmadı.bebişimin kalp atışıyla ilgili bişiey olur mu acaba.ya acaba gercekten pimpirikmyım sacmalıyormuyum bilmiyorum.

canım estağfurullah saçmalama değil, tedirgin olman normal ama geçti ise sorun olmaz diye düşünüyorum, ama yinede kendin bilirsin tatlım, için rahat edecekse birgörün yada en azından telefonla görüşme şansın varsa telde de bir sorabilirsin..

ay cok gecmis olsun cnm ya bi doktora görün istiyorsan.
ama kahve rengi akinti olabilirde mühim olan taze kanin olmamasi

aman öle ya makyaj yapınca ne o öle gözlerine kaç defa diycem kalem sürme diye..hemen kızar benimki..ama arada yapıyomda göz alışkın gelsin kızmasın diye🙂)

hahaaa

yaa benimki de boyali oldup olmadigimi fark etmiyo bile bazen inanirmisiniz 🙂

gecenler:

marttta sacimi boyadim ve 3-4 gün sonra acayip bi makyaj yaptim bol simli parlak vs (genelde abartanlardan biriyim makyaj yaparsam boyaya doymuyorum) ve esime dedimki askitom nasil olmusum diye Oda: sacinimi boyadin sen dedi?
haaaaaa yarildim gülmekten

cnm benim ya çok üzüldüm geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bizde yaşadık biliyorsun ama ben bugün kahverengi akıntım olmadığı halde doktoruma görüneceğim bence sende git cnm inşallah bişi yoktur cnm zaten olsa aşırı kanama olurmuş içini ferah tut cnm bebeklerimiz bize iyi tutunmuş bence kendine iyi bak cnmm bence ikimizide nazar boncuğu lazım..

karaböcüğümm benim kocam övünmek gibi olmasın zaten sürekli övüo beni çocuk gibi biribirimizle oynrız severiz agulu gugulu die 🙂) hangisini sölesem bilmem ama dün yemeği biraz tuzlu yapmısım kendim bile yiyemedim ama kocam üzerine kendide tuz döktü oh ohhh çok güzel olmuş diyip bitirdi ve eline sağlık karıcım çok güzel olmuş dedi tabii çok hoşuma gitti bu durum 🙂