duaların benimle olsunn fıstığımmm...geçen kafkas oyunu izlemek için bi yere gittik..bi kız var dolanıp duruyo..kuşum aynı senin küçüklüğüne benzio..dedim ne tatlı bebiş..ayy aklıma hemen sen geldinn..
yok be tatlım hafta sonuna kadar yapmayacam ınan aklıma bıle almıyorum avuclarımın içi yanıyor bole vucudum yanıyor bazen bı ates basıyor cıplanacım gelıyor bırde goguslerımde bıraz damarlar bellı olmus ama adetıme baglıyorum hayırlıısı artık kısmet gelırse suprız olacak zaten hayırlısı rabbımden
haklısın melodicim insan hayal kırıklığına uramaktan korkuyor en iyisi beklemek tabiki sağlıklı olanıda o ama bizler çok merak ediyoruz inşallah o belirtiler hamişliktir çünkü bendede aynısı oldu bu belirtilerin gerçi sen yaşadığın için biliosun belirtileriii
yok be tatlım hafta sonuna kadar yapmayacam ınan aklıma bıle almıyorum avuclarımın içi yanıyor bole vucudum yanıyor bazen bı ates basıyor cıplanacım gelıyor bırde goguslerımde bıraz damarlar bellı olmus ama adetıme baglıyorum hayırlıısı artık kısmet gelırse suprız olacak zaten hayırlısı rabbımden
birde çitos ablam 🙁 sakın uzulme rabbım hayırlısı versın bu arada cok gecmıs olsun sarı gelınım yazdıklarını okudum askım sende cok dıkkat et kendıne ve bol bol su ıc bırde dınlen esin biraz senı dınlemesı lazımdı cok uzuldum dıkkat et emı kendıne hayatım
SILAM hg balım sen nerelerdesın ne yapıyorsun varmı gelısmeler
kızlar slm ayın 30 da adet olmadım 2 gundur mıde bulantılarıyla uyanıyorum psıkolojık mı bılmıyorum ama ınananıkafama bıle takmıyorum artı hıc adet belırtım yok sadece kasıklarım ve akıntım var hıc umıtlenmıyorum belkı yarın adet olabılırım hayırlısı allahtan dıyorum ne var ne yok