Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Ay canlarım ya siz yalnış anladınız ben adet oldum acaba düşükmü yaptım diye sordum yani bebek felan yok bayağı kanamam var yerleşme felan olamaz yani

:-(
yani hersey olabilir.
Ama untmaki ilk 8 haftada bebek düsüyorsa bu saglikli gelismedigi icin. Vicut bir bi hata oldugunu seziyor gelismesinde ve atiyor.
Bu bence doganin mucizelerinden birtanesi.
yani düsük yapmak nekadarda kötü oldugunu biliyoruz yani cok zaman paylastik bunu dimi. ama bir sagliksiz veya gelismemis veya bi hatali gelisme olduguzaman vicut atiyor kendiliginden.
bence bu sagliksiz ve mutsuz bir bebege sahip olmaktan daha iyi. :-( üzülerek söylüyorum

bence üzülmene gerek yok herseyin hayirlisi 🙂 dualarim seninle allah saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin

Canım benim adetim zaten okdar şidetli sancıyla geçiyorki yani durumu fark etmem mümkün değil kanamam da hep fazla oluyor zaten yani bişey diyemem

Orjim sağol bebeğim birtanem kızlar öpüyorum sizi valla ev dandini yemekte yok kalkim mutfağa girim Allaha emanetsiniz akşam görüşürüz öpüyorum sizi hepimizin hakında hayırlısı olsun amin

inşş ablacımmmmm gelsinn hepimizinn bebişleriiii kafaya takmamaya çalişyormmm🙂

ok dadlim kolay gessing 🙂

ay kizlar gelin su kafayi bi dagitalim ne dersiniz ?
var mi birinin bi fikri?

nasil dagitsak bi nese bi heycan katalim ortama?
ne bilim bi sifre yada aksama ev icin bi görev yapalim. bi cilginlik veya esimize karsi bi farklilik ne dersiniz?

ne bileyim mesela bu aksam herkez esinden iltifat almaya cabalayacak yarin yazisacagiz nasil iltifat aldigini vs.... 🙂
yada ona benzer bisey?