Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ay simdi kalbimi gidikladin nasil tatli yazdin öle gizzzzzz
🙂

ooo ailenin bi ferdi olmak ne mutlubize ;-)desene
öle ama ablacım herke< kendi ailesinden cok burda üzüntüsünü sevincini hüzününü paylaşıyor ne mutlu bizlere ve sizlere ve ortak olanlara

aaaa ben de es es liyim sevindim 🙂

öyle valla.... ben de hamileliğimi öğrendiğimde ilk burdaki arkadaşlarıma haber vermiştim. çünkü herkesin herkes üzerinde emeği var.
ewtt öle herkez seviniyor herkez üzülüyor iyiki varsınız

inşallah olmazsın canım dualarım sizlerle

Burçem dikkat et kendine stres yapma sakın bırak oluruna kendini ne hamişliğe nede adet olmaya hazırla gayet normal davran bak benim ikinci çizgi az da olsa vardı gögüslerim şişti ağzım tatsızdıki hala öyle adet olacakmışım gibi sancım vardı ki hamile kalıncada öyle oluyormuş.E bende bulantıda vardı ama benim adet oluncada bulantım vardır.Anlayacağın herkezin belirtisi aynı değil belirtiye göre hareket etme rahat ol canım sakın stres yapma kendine
İnşallah senin ve diğer kızların meleği gelmiştir🙂

Ay canlarım ya siz yalnış anladınız ben adet oldum acaba düşükmü yaptım diye sordum yani bebek felan yok bayağı kanamam var yerleşme felan olamaz yani

Ay canlarım ya siz yalnış anladınız ben adet oldum acaba düşükmü yaptım diye sordum yani bebek felan yok bayağı kanamam var yerleşme felan olamaz yani

ablacımm ya ağrınn felann çok oldumu benimm annemm hep derdii 10 tane çocukk doğurayımm 1 tane düşükk yapmayayimm duyduğumm kadarıyllaaaa çokk ağrılı oluyoo düşüklerr amaaa

Canım valla bilmiyorum akşam doktorumu ariyip anlatçam durumu bakm ne diycek muayene olmadan bişey diyemez gerçi ama yinde bilgisini almam lazım

ablacım inşallah üstüne falan görüyorsun dur ne diyeleim dua ediyoz sana bol bol en cok sana ediyom vallahi abala dr falan ihmal etme inşallah güzel haberlerle gelirsin ablacımmm duamdasın