evet arkadasım dogru söyluyorsun, burada kimselere anlatamadıgımız seyleri birbirimize anlatıyor, sevinçlerimizi, heyecanımızı, mutlulugumuzu, mutsuzlugumuzu , umutlarımızı herşeyi paylaşıyoruz. Birbirimize dualar ediyoruz.
Bugün bana da dua edin bol bol olur mu , regl gunum benım bugun olmasın inşallahhhhh
Hepinze ayrı ayrı sevgilerimi ve dualarımı yolluyorum Regli yakşalaşan arkadaşlar Rabbim inşallah bu anneler gününde evladınızı göndersin amin.İnanın her an size dua ediyorum.Özellikle şimdi regli yaklaşanlara daha daha ediyorum.Canlarım dün gece uyuyamadım aniden mütiş bir kaşıntı kafamdan bacaklarıma karnıma kollarıma musallat oldu gece kalktım duşa girdim faydası olmadı sabahı zor ettim sabah mütiş bir kanamayla uyandım aşırı sancım vardı.Beyaz ve pembe renkte parça düşürdüm kan pıhtısı değildi afedersiniz su dolu bardağa attım dağılmadı.Testteki ikinci silik çizgiyi düşünüyorum günümün geçmesini düşünüyorum da sanırım bebek olabilir mi?Acaba bu konuda tecrübeli arkadaşların fikrini almak istiyorum ..Kaşıntıyıda anlamış değilim halen kaşınıyorum[/QUOTE
mrb ablacım benim bir birgim yok ama inşallah yerleşmedirr inşallah güzel haberlerdir rabbim hakkında hayırlısını etsin duamdasın ablacım allah razı olsun rabbim dualrını kabul eylesin ablaaa inşallah sevinli bişidir oo cokta geçmiş olsun abla
Burçem dikkat et kendine stres yapma sakın bırak oluruna kendini ne hamişliğe nede adet olmaya hazırla gayet normal davran bak benim ikinci çizgi az da olsa vardı gögüslerim şişti ağzım tatsızdıki hala öyle adet olacakmışım gibi sancım vardı ki hamile kalıncada öyle oluyormuş.E bende bulantıda vardı ama benim adet oluncada bulantım vardır.Anlayacağın herkezin belirtisi aynı değil belirtiye göre hareket etme rahat ol canım sakın stres yapma kendine
İnşallah senin ve diğer kızların meleği gelmiştir🙂
ablacımm ya ağrınn felann çok oldumu benimm annemm hep derdii 10 tane çocukk doğurayımm 1 tane düşükk yapmayayimm duyduğumm kadarıyllaaaa çokk ağrılı oluyoo düşüklerr amaaa
Burçem dikkat et kendine stres yapma sakın bırak oluruna kendini ne hamişliğe nede adet olmaya hazırla gayet normal davran bak benim ikinci çizgi az da olsa vardı gögüslerim şişti ağzım tatsızdıki hala öyle adet olacakmışım gibi sancım vardı ki hamile kalıncada öyle oluyormuş.E bende bulantıda vardı ama benim adet oluncada bulantım vardır.Anlayacağın herkezin belirtisi aynı değil belirtiye göre hareket etme rahat ol canım sakın stres yapma kendine
İnşallah senin ve diğer kızların meleği gelmiştir🙂
ablacım inşallah üstüne falan görüyorsun dur ne diyeleim dua ediyoz sana bol bol en cok sana ediyom vallahi abala dr falan ihmal etme inşallah güzel haberlerle gelirsin ablacımmm duamdasın