Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

hamileyimmmmmmmmmm

oncelikle tebrik eden arkadaslarimin hepsine cok tesekkur ediyorum insallah darisi sizlerin basina cok guzel bir duyguymus bugun kan testi yaptirdim ve sonuc pozitif destekleriniz icin hepinize cok tesekkur ediyorum
buraya yazmak bana ugurlu geldi insallah sizde en kisa zamanda hamis olursunuz kizar kesinlikle ates olcme yontemini deneyin faydasini goreceksiniz ben ordan anladim ben birde pkoluyum rabbimden umudunuzu kesmeyin

kızlar benim adetm ilk defa bu ay geçikti bende doğal olarak beklyrdm bişeler dün kan testi yaptım sonuç negatif ve bugün sabah kalktm kırmızılar gelmeye başlamışş çok üzüldüm tabiii ama kendimi strese sokmak istmyrm .. şimdilik bu kaadar önümzdeki ay çalışmalara devam anlycğnzz🙁 buarada yorumlarnzı okudm beklenen bebiş bende91liyim biz biraz acelemi ediyrz ne🙂 tuvanna tebrikederim .. ark. hepinize tekrar tşk edyrm sizde olmasanız derdimi böle rahat paylşcğm kimsecikler yok hepinze slmlar öpyrm hepinizi dualarım sizinle sizde eksik etmyn dualarınızı mart ayı hamişi olmak dileğiyle 🙂 bb

tebrik ederm tuvanna başarı hikayeleri bizi motive ediyo umut verıo...allah tamamına erdrsn sağ salim kavuşursun inşallah bebeğine...

tuvanna çok sevindim tebrikler canım .inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın. darısı başımıza artık. sen kaç aydır deniyodun destekleyici ilaç iğne falan varmıydı? çölmeleği üzülme sen de bizdensin keşke elimizden gelen bişey olsa ama dua edip beklemekten başka yapıcak bişey yok. ben 9 aydır bekliyorum napalım hayırlısı. esinerkan çok üzüldüm ya olsun üzülme yine olur hayırlısıyla.

canım yaa valla ben de aynı, illa hergün giricem hepinize öyle alıştım ki🙂 inş gelmez devamı belki yerleşme falandır şimdilik listenin altına eklemiyorum seni inş kırmızıların gelmezzz..
canım Allah sabır versin, inş yeni bir bebek senin yüzünü güldürür..
ooo geldi 3. hamişimiz tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin🙂)
canım üzme kendini ben artık hayırlısı buymuş diyorum nplım elbet gelecek bir gün meleklerimiz..

🙂
🙂
🙂 H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂
🙂
🙂

1.salkım........................... şubat

2.sheker_shey..............şubat
3.tuvanna....................şubat

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak:

1.pnr79.............................19-20 şubat ???
2.AuSSie-AnGel...............23 şubat ???
3.elçin&su......................26 şubat ???
4.koza...........................28 şubat

5.denfi..........................28 şubat
6.beklenenbebiş...........28 şubat ???
7.best_dream................6-7 mart
8.haziran 13...................6-7 mart
9.pirenses......................12 mart
10.aymelek........................?????
11.geweze.........................13 mart
12.mawişimbebekistiyor.....18 mart
13.elif_ecrin.......................??????
14.tunaa........................23 mart
15.mavikedi....................24 mart
16.çölmeleği......................

adet tarihini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar ekleriz...

tuvanna gözün aydın olsun Allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah AMİN.....beni listeden silin kızlar ara veriyorum bir süreliğine .....aslında kafam çok karışık karma karışık inşallah rabbim sizlerin gönlüne göre hayırlı evlatlar verir....