Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Canlarım üzülmeyin gelcek bebekleriniz ben eminim 🙂)) Bana gelirsek bebegim 5 haftamıza girdik şimdilik herşey normal aman nazar degmesin 🙂)) bir hafta snr kalp atışları için gitcem ...Dualarım sizlerle ....

kizlaaaaaaaaarrrrr galibaaaaaaaaaaa bende hamileyimmmm

merhaba arkadaslar biraz once dayanamayip tekrar test yaptim vee ikinci cizgi hemen cikti ama silik biraz, olsun iki cizgiyi gordum ya oda bana yetti hamileyimdir degilmi ay sevinirim sonra bisey cikmaz uzulmeyim sonra ama hemen ikinci cizgi cikti cok koyu degildi aksam yaptim ya ondan da olabilir yarin sabah tekrarlayacagim ona gore size haber veririm dua edin lutfen darisi tum meleklerimizin basina bu duygu bile yetti cunku cok uzun zaman olmustu...

Tuvanna, ay çok sevindim. HAmilesin demek... 🙂)))))))))) Süper.. Adını hemen hamilelik kısmına ekleyelim. Oh be kaç gündür kıvranıp duruyoruz. Allah tüm bekleyenleri bebişlerine bir an önce kavuştursun. Allah analı babalı büyütsün🙂

Desteğiniz için herkese teşekkürler arkadaşlar iyi ki varsınız !

Tuvanna çok rahatsın biz senden fazla meraklardayız hiç sesin çıkmıyordu ? İnsan kan testi yaptırır neden yapmadın şimdiye kadar ? İnşallah hamileliğin resmiyet kazanır. Şimdiden gözün aydın bizi haberdar et hemen merak ettirme :=)

valla geciktirmeyin bu konuları hafife almaya gelmiyo ben geciktirenlerddenim😕 ama bendende istedi doktor hormon testi adetinin 3. günü gel dedi neden kii ? valla bende gidicem bakalım daha adet görmedim ....

evet canım düşük olcaktı ama hala adet olmadım bebeğim içimde çoktan ilaçlarım biiti ama hala adet görmedim bakalım ne olucak. doktor olursun 1 hafta daha bekle dedi adetinin 3 günü gel dedi bakalım gidicem işte hayırlısı herkes için

allah nazardan saklasın allah tamamını erdirsin inş. bende arkanızdan geliyodum bende 6 haftalık hamileydim ama ne yazıkki bebeğimi kaybettim. Allah sizlere güç versin hayırlısıyla alın çocuklarınızı elinize darısı bizlere....

Günaydın melekler hepiniz negüzel şeyler yazmışsınız tuvana tebrikederim canım allah tamamına erdirsin inşallah, sizleri duydukca ümitler artıyor, bugün kendimi biraz garip hissediyorum hiç pozitif değilim oyüzden pek bişey yazmıycam zaten bugün evdede olmuycam kayınvalideme gidicem pazartesi görüşmek üzere hepinizi öpüyorum döndüğümde iyi haberler dileği ile hoşçakalın meleklerim 🙂