Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Minik beklenen bebiş, kendine dikkat et. Yat dinlen iyice, havalar kötü herkes hasta. Hadi artık güzel haberler istiyorum ben herkesten. 28, benim de regl tarihim. Bugün çatlatma iğnesinin 14. günü. Belki bugün bile olabilir. İnceledim siteleri çoğunluk 14 gün olmuş. Ben de 3 gün daha verdim. İdrar testinde olsa da daha çıkmaz sanırım. Bekleyeyim bakalım. Bu arada 10 saatlik yola çıkcam bugün. hafta sonu yokum yani. Bugün fırsat buldukça girerim artık🙂 Hepinizi öpüyorum.

kızlar birşey anlatacam size kardeşim 8 aylık hamile luzumsuz bir kaşıntı başlamış annem görmüş her yeri kabarmış. Doktora gitmiş doktorda bazı hamilelerde olur bu durum ama doğumdan sonrada geçmezse bebeğini sütten kesersin o zaman sana ilaç tedavisi yaparız demiş. Kuzum ya aradım telefonda bana abla çok kötüyüm işten izne ayrıldığımdan beri kaşınıyorum dedi. Böyle bir durum ile karşılaşanınız var mı? 1 haftadır geçmedi. Bende akşam yanına gideceğim. Zaten çok üzüldüğümden mi bilmem gece ruyama girdi. Cadı kardeşimin her işi zor oluyor...

Meleklerim nasılsınız bıraz yorumlarınızı okudum ve çok üzüldüm sizleri böyle umutsuz görmek .Ben sizleri böyle hiç görmedim unuttunuz mu bu topikden 2 tane hamiş çıktı ve ben ayagımı sürdüm emin olun arkamdan gelceksiniz .Bu topik melekleri sirkelenin hadi yola devam bekliyorum sizleri ve sizleri çok seviyom hep aklımdasınız?Hadi gelsin BEBEKLER....🙂))

anam sen daha küçükmüşsün.yaaaaa bende abla oldum artık.bende yaşlandım.allahım yaa.bak şimdi hamile kalma derdinden geçtimde bende yaşlanıyorum ya.sanki dün gibi 18 e girmek için gün saymam.Offf offff 🙁

sağolun yaniiiiiii ben napayım 🙂 siz daha çok gençsiniz tadını çıkarın yıllar çabuk geçiyor bide bakmışsınız 40 🙂şaka biryana insan gerçekten hissettiğiyaşta oluyor ben çok çocuk ruhluyum oyüzden herkes sen ihtiyarlamazsın diyor ve baksanıza ben çocuk bile yapmaya çalışıyorum 🙂

güzelim üzme kendini, herşey Allahtan geliyor inş önümüzdeki ay beraber hamiş kalırız🙂
canım yaa valla ben de öyleyim, oğlum kreşe gidince hemen açıyorum çok alıştık birbirimize. anneannene slm söyle🙂 benimki de 80 yaşında, Allah onlara uzun ömür versin. inş önümüzdeki ay güzel haber verip sevindiririz onları, canım sen de biraz daha bekle bakalım hayırlısı olsun grşrz öptüm🙂
canım benim inş hislerin doğru diyordur da hamişsindir hadi bakalım Allah hayırlısını versin, bu arada geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen vitamin al. canım benim adetim henüz bitmedi, bitince de hemen başlayamayacağız, maalesef çalışma günlerinde eşim yanımda olmayacak, bilemiyorum bakalım belki böyleyken bebeğin geleceği tutar🙂
canım hamişim, ben bu ay gelemedim arkandan inş önümüzdeki ay. insan üzülüyor tabii ama herşeyin hayırlısı diyorum. sen nasılsın? nasıl gidiyor? alıştın mı canım? öpüyorum..

🙂
🙂
🙂 H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂
🙂
🙂

1.salkım........................... şubat

2.sheker_shey..............şubat

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
:salıncak:

1.tuvanna........................15 şubat ???
2.pnr79.............................19-20 şubat ???
3.çölmeleği......................21şubat ???
4.AuSSie-AnGel...............23 şubat ???
5.elçin&su......................26 şubat
6.koza...........................28 şubat

7.denfi..........................28 şubat
8.beklenenbebiş...........28 şubat
9.best_dream................6-7 mart
10.haziran 13...................6-7 mart
11.pirenses......................12 mart
12.aymelek........................?????
13.geweze.........................13 mart
14.mawişimbebekistiyor.....18 mart
15.elif_ecrin.......................??????
16.tunaa........................23 mart
17.mavikedi....................24 mart

adet tarihini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar ekleriz...