Canım geçen ay benim de öyle oldu. 2 gün oldum, her zamankine göre çok azdı. sonra bitti, ama bişi çıkmadı🙂)) İnşallah seninki bebiştendir, allah gönlüne göre versin..
Merak ettik tabiii 🙂 içine kapanma ne hissediyorsan yaz buraya insan daha çabuk atlatıyor sizlerin ilgisiyle ... evet canım yaaa bir garip oldum menepoz belirtilerine bakıyorum böyle bişey yazmıyo 2 gün ve şak diye kesildi eşim 2-3 gün daha dur test yap sen hamilesin diyor ama kondurmakta istemiyorum canım yaaa iyki varsınız şu tesellileriniz muhteşem 🙂
Meleğim inşallah hamişsindir bence hamişsin bişey diycem peki nasıl duruyorsun ben çatlardım 3 gün geçmiş test falan yapmadınmı hadi netleştirde bize güzel haberle gel hepbirlikte sevinelim 🙂
bende dayanamadım zaten dün gece yaptım negatif çıktı biraz üzüldüm tabi ama daha adet olmadım beklyrm şuan bütün hamilelik belirtileri var bakalım hayırlısı olsunn dua edin bana🙂
bende dayanamadım zaten dün gece yaptım negatif çıktı biraz üzüldüm tabi ama daha adet olmadım beklyrm şuan bütün hamilelik belirtileri var bakalım hayırlısı olsunn dua edin bana🙂
Merak ettik tabiii 🙂 içine kapanma ne hissediyorsan yaz buraya insan daha çabuk atlatıyor sizlerin ilgisiyle ... evet canım yaaa bir garip oldum menepoz belirtilerine bakıyorum böyle bişey yazmıyo 2 gün ve şak diye kesildi eşim 2-3 gün daha dur test yap sen hamilesin diyor ama kondurmakta istemiyorum canım yaaa iyki varsınız şu tesellileriniz muhteşem 🙂
zaten öyle bağladınız ki beni hemen bşy olsa koşuyorum, hep bakıyorum. hakikaten insana dost tavsiyeleri iyi geliyor, birbirimizin dilinden anca bizler anlarız. canım hayırlısı olsun belki eşinin içine doğmuştur istersen yap bir test mutlu haberlerle dön🙂
Biz de sıramızı savdık bugün 🙁 bir sonraki tarih 24 Mart 🙁 boşuna bir şeyler hissetmişiz 🙁 kendi kendimizi umutlandırdık. Elden gelen bir şey yok 🙁Her işte bir hayır var deyip kendimi teselli ediyorum 🙁 Hormon testi yaptıracaktım ama 3. gün ctesiye denk geliyor. Testte bile kısmetimiz yok 🙁 Allah sağlık versin ne diyelim..Ben ne zaman test yapsam ertesi gün başlıyor zaten dün test yaptım bugün başladı 🙁
Biz de sıramızı savdık bugün 🙁 bir sonraki tarih 24 Mart 🙁 boşuna bir şeyler hissetmişiz 🙁 kendi kendimizi umutlandırdık. Elden gelen bir şey yok 🙁Her işte bir hayır var deyip kendimi teselli ediyorum 🙁 Hormon testi yaptıracaktım ama 3. gün ctesiye denk geliyor. Testte bile kısmetimiz yok 🙁 Allah sağlık versin ne diyelim..Ben ne zaman test yapsam ertesi gün başlıyor zaten dün test yaptım bugün başladı 🙁
Günaydınnn canım üzme kendini herşey hayır işi vardır bir zamanı kurban olduğum rabiim sıramız geldikce vericektir bebikleri, lütfen karamsarlaşma nekadar pozitif olursan okadar yolunda gider herşey ben hepinizin ablası sayılırım 2 oğlum var ve yine bebik için uğraşıyorum ve acemi gibi burada sizlerle kendimi buluyorum çünkü ben ilk defa bilinçli olarak çocuk istiyorum ve bunu sizlerle paylaştıkca kendimi buluyorum iyiki varsınız olucak ama zamanı gelince sen sakın moralini bozma ....Bide sabah tv de izledim çocuk düşünen yapmaya çalışan çiftlerden bahsediyordu bunu stres haline getirmek bile olumsuz sonuca sebebiyet verebiliyormuş buyüzden moralinizi yüksek tutun ...meleğim kendine iyi bak ve ne hissediyorsan buraya yaz bizimle paylaş daha çabuk atlatırsın ben öyle yaptım şimdi mart çalışmalarına başladım bile 🙂
tatlımmm kıyamam sana bozma sakın moralini son demde olmuştur daha erkendir sonuç için belki bekle bakalım biraz daha hastallanmazsan kan testi yaptır canım adetin düzenlimidir alışıldık bir durum değil gecikmesi anladığım kadarıyla......
zaten öyle bağladınız ki beni hemen bşy olsa koşuyorum, hep bakıyorum. hakikaten insana dost tavsiyeleri iyi geliyor, birbirimizin dilinden anca bizler anlarız. canım hayırlısı olsun belki eşinin içine doğmuştur istersen yap bir test mutlu haberlerle dön🙂
Günaydın tunam sabah eşimi yolcu eder etmez buraya koşuyorm önce günlük muhabbeti yapıp sonra işime gücüme bakıyorum sizleri göremeyince merak ediyorum ve üzülüyorum hepinize çok alıştım sizlerle herşeyimi paylaşabiliyorum bugün anneannemi ziyarete gidicem 78 yaşında özlemiş gel diye telle aradı gidiyim bir dualarını alayım onun belki bugün birdaha giremem buraya yarın görüşürüz inşallah. heee test yapmayada korkuyorum içimden bir ses yok diyor zaten hayırlısı varsada bir süre sonra o kendini belli eder diye düşünüyorum..... 🙂
Mavikedi, hayırlısı olsun canım. Bir gün hamile olcaz biz de inanmıcaz sonunda hislerimiz bizi hep yanıltınca🙂) Hormon testi neden yaptıracaksın, ben de yaptırmadım onu. bir tek o kaldı. hem belki hormon testine gerek yoktur, bu ay gelecektir belki bebeğin.