burçemm Hamiş Melek 30 Nisan 2011 #8.211 orjinal-catlaq' Alıntı: anam siz varya siz anam göbüşümde yok bişide tırsıyom ben yhuu evded yanlızım şitttttttttttttttttt gidin koçişlere sarılın hadidiii yallah bakıyımm Genişletmek için tıkla ... ben hep kocise sarılıyomm hem sizinle konuşuyommm
orjinal-catlaq' Alıntı: anam siz varya siz anam göbüşümde yok bişide tırsıyom ben yhuu evded yanlızım şitttttttttttttttttt gidin koçişlere sarılın hadidiii yallah bakıyımm Genişletmek için tıkla ... ben hep kocise sarılıyomm hem sizinle konuşuyommm
orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 30 Nisan 2011 #8.212 geveze' Alıntı: offf yarın misafirliye gitçez annemle sonrada kendi annemle akşam kınaya.gece görüşürüz diycem gecede maçım var Genişletmek için tıkla ... ohhhhhhhhhh ohhhhhhh anam biraz dur hep aklın maçta anam yaaa ohh gez gez kafa dagıtt birazzz
geveze' Alıntı: offf yarın misafirliye gitçez annemle sonrada kendi annemle akşam kınaya.gece görüşürüz diycem gecede maçım var Genişletmek için tıkla ... ohhhhhhhhhh ohhhhhhh anam biraz dur hep aklın maçta anam yaaa ohh gez gez kafa dagıtt birazzz
geveze Daimi Üye Üye 30 Nisan 2011 #8.214 kız maçta değil aklım kupada bende şampiyon olayım bende sende burçemde hep kırmızı kart maç dışı olmuyo böyle sayın yetkililer fedarasyon olmuyo olmyoo
kız maçta değil aklım kupada bende şampiyon olayım bende sende burçemde hep kırmızı kart maç dışı olmuyo böyle sayın yetkililer fedarasyon olmuyo olmyoo
orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 30 Nisan 2011 #8.215 geveze' Alıntı: ama hani erkendi şey için hani daha hayatımızı yaşıycaktık ama ama ama ama olmuyo adını vermiyom şey olarak geçsin düşünme düşünme düşünme Genişletmek için tıkla ... :hıms:anam sen yokmuusn sen düşünmeeeeeeeeeeeeeeeee düşünmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
geveze' Alıntı: ama hani erkendi şey için hani daha hayatımızı yaşıycaktık ama ama ama ama olmuyo adını vermiyom şey olarak geçsin düşünme düşünme düşünme Genişletmek için tıkla ... :hıms:anam sen yokmuusn sen düşünmeeeeeeeeeeeeeeeee düşünmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
geveze Daimi Üye Üye 30 Nisan 2011 #8.216 marifetli hatun başka canım bak iki işi birden yapıyo burçem
orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 30 Nisan 2011 #8.217 geveze' Alıntı: kız maçta değil aklım kupada bende şampiyon olayım bende sende burçemde hep kırmızı kart maç dışı olmuyo böyle sayın yetkililer fedarasyon olmuyo olmyoo Genişletmek için tıkla ... anam dew get koçişim yuq zaten maç maç maç he ya ben sarı kart yemişim şimdiçik kupa :hıms: düşünmek lazım :hıms:
geveze' Alıntı: kız maçta değil aklım kupada bende şampiyon olayım bende sende burçemde hep kırmızı kart maç dışı olmuyo böyle sayın yetkililer fedarasyon olmuyo olmyoo Genişletmek için tıkla ... anam dew get koçişim yuq zaten maç maç maç he ya ben sarı kart yemişim şimdiçik kupa :hıms: düşünmek lazım :hıms:
orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 30 Nisan 2011 #8.218 geveze' Alıntı: marifetli hatun başka canım bak iki işi birden yapıyo burçem Genişletmek için tıkla ... anam o pc başında yattı galiba ses yuq ondan
geveze' Alıntı: marifetli hatun başka canım bak iki işi birden yapıyo burçem Genişletmek için tıkla ... anam o pc başında yattı galiba ses yuq ondan
burçemm Hamiş Melek 30 Nisan 2011 #8.220 uyumadımm ben burdayimmmmmmmmmmmmmmmm ee tabi marifetliyimmm siz yapabilionuzmuuu