burçemm Hamiş Melek 30 Nisan 2011 #8.141 geveze' Alıntı: yok orjim ben naza karşıyım bekle bekle gelmez artık kötü anne adayıyım🙂vücudum bozulcak gögüsler sarkçak daha çok gencimşuan düşünmüyorumm.bebek bakımı zor.bu yaşta popo temizleyememkilo alcam veremiycem erken daha erken Genişletmek için tıkla ... kız ne içtinn sennnn
geveze' Alıntı: yok orjim ben naza karşıyım bekle bekle gelmez artık kötü anne adayıyım🙂vücudum bozulcak gögüsler sarkçak daha çok gencimşuan düşünmüyorumm.bebek bakımı zor.bu yaşta popo temizleyememkilo alcam veremiycem erken daha erken Genişletmek için tıkla ... kız ne içtinn sennnn
burçemm Hamiş Melek 30 Nisan 2011 #8.143 elif_ecrin' Alıntı: ben kaçar herkese ii geceler sizde yatın artıkın fazla birikmesin sayfalar sonra okuyamıyorum 🙁 Genişletmek için tıkla ... ii gecelerr 🙂
elif_ecrin' Alıntı: ben kaçar herkese ii geceler sizde yatın artıkın fazla birikmesin sayfalar sonra okuyamıyorum 🙁 Genişletmek için tıkla ... ii gecelerr 🙂
geveze Daimi Üye Üye 30 Nisan 2011 #8.144 burçemim mayıs 19 da 1 sene olcak canım benim.daha yeni evliyiz bi iki sene düşünmüyoz acık hayatımızı yaşıyalım
burçemim mayıs 19 da 1 sene olcak canım benim.daha yeni evliyiz bi iki sene düşünmüyoz acık hayatımızı yaşıyalım
geveze Daimi Üye Üye 30 Nisan 2011 #8.145 çay içtim burçemimm tütüne son diyemiyorum çünkü daha bebek düşünmüyoz
burçemm Hamiş Melek 30 Nisan 2011 #8.146 geveze' Alıntı: burçemim mayıs 19 da 1 sene olcak canım benim.daha yeni evliyiz bi iki sene düşünmüyoz acık hayatımızı yaşıyalım Genişletmek için tıkla ... yasa anacım yasa anam bendemi yaşasammmmm ne etsemmm haklısınn kızzz
geveze' Alıntı: burçemim mayıs 19 da 1 sene olcak canım benim.daha yeni evliyiz bi iki sene düşünmüyoz acık hayatımızı yaşıyalım Genişletmek için tıkla ... yasa anacım yasa anam bendemi yaşasammmmm ne etsemmm haklısınn kızzz
geveze Daimi Üye Üye 30 Nisan 2011 #8.147 tabi tatlım gez eğlen olcak bebek kocişini bile özlüycen adam kaççak odadan gece bebek ağlıyo diye daha erken daha erken fındığım fındık dedimde fındıkta yedireyim kocişe iii gelirrryanlış anlama bebek için değil düşünmüyorruz zaten
tabi tatlım gez eğlen olcak bebek kocişini bile özlüycen adam kaççak odadan gece bebek ağlıyo diye daha erken daha erken fındığım fındık dedimde fındıkta yedireyim kocişe iii gelirrryanlış anlama bebek için değil düşünmüyorruz zaten
burçemm Hamiş Melek 30 Nisan 2011 #8.148 geveze' Alıntı: çay içtim burçemimm tütüne son diyemiyorum çünkü daha bebek düşünmüyoz Genişletmek için tıkla ... bende bebk içinn bırakmiştimm ne diyosunn tekrar mı başlasam
geveze' Alıntı: çay içtim burçemimm tütüne son diyemiyorum çünkü daha bebek düşünmüyoz Genişletmek için tıkla ... bende bebk içinn bırakmiştimm ne diyosunn tekrar mı başlasam
geveze Daimi Üye Üye 30 Nisan 2011 #8.149 hahaahaha yok bidenem başlama sen sağlık için bırakmışındır tatlımm
burçemm Hamiş Melek 30 Nisan 2011 #8.150 geveze' Alıntı: hahaahaha yok bidenem başlama sen sağlık için bırakmışındır tatlımm Genişletmek için tıkla ... orjiyede söyleyelimm biz artıkk bebiş düşünmüyoz die
geveze' Alıntı: hahaahaha yok bidenem başlama sen sağlık için bırakmışındır tatlımm Genişletmek için tıkla ... orjiyede söyleyelimm biz artıkk bebiş düşünmüyoz die