Olurrr olurr mavişim dualarımız seninle.. Benim de yaşım var epey 35 oldum, geç evlendim o yuzden korkuyorum ya olmazsa diye🙁 bi tane olsa hiç olmazsa. Allahım büyük bize de tattırır o güzel duyguyu inşallahh
Meleğim olur hiç merak etme benim halamda 36 yaşında evlendi denemediği kocakarı ilacı gitmediği ünlü doktor kalmadı en sonunda ümidi kesti doktorlar çocuğu olmaz raporu verdiler tüp bebek yapsın diye oda hepten vazgeçti 43 yaşındaydı bir sabah beni aradı ve hamile olduğunu söyledi şimdi 15 yaşında bir kızı var bide kızı 1aylıkken tekrar hamile kaldı onuda aldırdı 🙂yani kurban olduğum ALLAHIM ol diyecekki olsun vardır bir zamanı canını sıkma eminim ALLAH o güzel hiçkimsenin anlayamayacağı annelik duygusunu hepinize tattıracak herşeyin başı istemek ve asla ALLAHA isyan etmemek hepimiz beraber doğuracaz araya kendimide sokayım 🙂
bencede üzülmiyelim ALLAH herşeyi biliyor.Cnm maviş sana sorum olcak daha önce tecruben var.Reglın gecıkmeden hiç miden bulandımı yada hiç belirtin oldumu reglin gecikmeden önce ama.
Bitanem ben ikisindede üstüne gördüm denen yerleşme kanaması varya onu yaşadım ilk oğlumda hiç doktora gitmeden direk doğuma gittim sivsta kayınvalidemlerle kalıyordum ve eşim ben 3 aylık hamileyken askere gitmişti küçüktüm ve utanıyordum hamile olduğumu kimseyle paylaşamıyordum karnım şişince anladı herkes ikinci oğlumda istanbuldaydım öğrendiğimde 6 haftalıktı ama ikisindede bulantıdan kilo verdim ilk 4 ayda yani hiç kendimi dinleyecek durumum olmadı bide iki oğlumda kaza kurşunu kararlaştırılmış ortak bir düşünce değil oyüzden şimdi ne zor işmiş bu hamile kalmak diyorum yaaa 🙂
ayyy çok tatlısın mavişim yaa ALLAH gönlüne göre versin.Bir zamanlar çektiğin zorluk karşısına geçer bu bebiş inş 🙂
Bekle sabırla gelecek bebeişin kollarına şekerim
ayyy çok tatlısın mavişim yaa ALLAH gönlüne göre versin.Bir zamanlar çektiğin zorluk karşısına geçer bu bebiş inş 🙂
Bekle sabırla gelecek bebeişin kollarına şekerim
🙂🙂🙂Ben herzaman dörtelle sarıldım hayata ve 2 yavruma beni hayata bağlayan ve dik tutan 2 sebep onları büyüttüm ve şimdi çok sevdiğim ve sevildiğim bir eşim var onuda mutlu etmek istiyorum ALLAH izin verirse 🙂 Hepimize inşallah beklenenbebişim sen kaç yaşındasın sakıncası yoksa ?
günaydın maviş. Ben maalesef ki uyuyamıyorum sabah 6:30 da çıkıp işe geldim çalışıyorum. Zaten eşim de iş seyahatinde kaldım bi başıma evde🙁
hamişler uyusun dinlensin bol bol 🙂 ha bide dua etsinler olmayanlar için değil mi? 🙂
günaydın maviş. Ben maalesef ki uyuyamıyorum sabah 6:30 da çıkıp işe geldim çalışıyorum. Zaten eşim de iş seyahatinde kaldım bi başıma evde🙁
hamişler uyusun dinlensin bol bol 🙂 ha bide dua etsinler olmayanlar için değil mi? 🙂
Canım kıyamam sanaaaa bilirim sabahın köründe bide soğukta işe gitmenin zorluğunu ben uzun zamandır bu sene çalışmıyorum eşim istemiyor bazen oh ne güzel diyorum bazende çalıştığım üretken sosyal günlerimi özlüyorum anlayacağın hangisi iyi henüz karar veremedim 🙂 evet hamişlerin duaları kabul olurmuş bizi unutmayın hamişler dualarınıza ihtiyacımız var 🙂 canım eşin ne zaman gitti ne zaman gelicek yalnızlık zor bide çalışmaları aksatmıyorsun değilmi ?