Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

aminn canımm ama sizde çokkk bekletmişsiniz yaaa annesii inşş o size dayanamayip gelirrr🙂

eşiniz sölemişse yoktur ve eger saglıkçıysa ama dr bir görün sen ablacım tamm mı kist falanda olsa ilaç tedavisi al sonra bebişin gelir ama inşallah bişi yokturr

ay inşallah yaaaa inşallah hepimiz %85 içindeyizdirrr ayyy heyecanlandım ama bu aydan umutlu degilim cünkü ama haziranla temmuz inşallah oo aylardada hamişlerimiz kalacan dedi ayy inşallah megim temuzzda gelir annesine dogum günü hediyesi verirr

iyi olmaya çalışıyorum üzülmemeye çalışıyorum ama elimde değil 🙁 haklısın rabbimden umut kesilmez inş. cnm tüm bekleyenler ve melek sahibi olmak isteyenler ii haberler alırlar

inşallah içini ferah tut ablacım benim hepimiz burda beklioz hepimizi okadar güzel şeylere şahit oluyozki bekleyince inanmıyoz hatta 3 yıl bekleyen bi arkadaşımız hamiş kaldıı 4 gün önce onunla sevinin onlarla üzülüyozzz inşallah verecek rabbim melegini dua ediyoz dularımda ve dularda varsındır emin ol rabbim dularımızı askıdan indirsin hayırlısıysa 🙂

tabi şimdi kan testi çok önemli madem eşinde sağlıkçıymış o daha iyi bilir tabi ama 2 yere baktırdım diyosun için rahatetmediyse 3.yerede baktır istersen ama sonuç değişmezse 3.kez üzülme sakın seninde geç olucak diye bişey yok canım benim düşünme sen onları onlar becerememişler olmamış yapar benim orjimmmm🙂