Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

çok çokk geçmiş olsunn allahımm yanınızda olsunn öncelikle bence ii bi dr bull ve ona git derimm sana böle söyleyen dr lara kendini emanet etmeee

anlıyorum güzelim inşallah seni çok bekletmez gelir hemen civcivin🙂bende yeni evlendiğimde çok istemiştim eşim istemedi daha çok erken demiti biraz hayatımızı yaşayalım falan derken 5 sene geçti olmasını istedik şimdide o bizi istemiyo🙂bakalım bizim onu beklettiğimiz kadar o bizi bekletmez inşaşallah🙂

hımmm ama tüm hamilelerin %85 öle dedi şaşıyormuş %15 yok dedi ama duydum dedi 😕 ama ben genede bilgim olsun dedim yok kafama takmıyomda sadece bilgi topluyom yankomşumda öle dedi ve kendisi şuan hamiş 2 aylık

şimdi ailemden evlenecek olan kızlara hemenn çocukk yapınnn diyomm yada korunmayınn diyomm zaten 9 ayda geliyo bebişş ee olana tutana kadar 1 sene geçmiş oluyop o bi sene içinde hayatınızı yaşamiş olursunuz diomm

canım ben 25 mayıs 2003 te evlendim evlenmeden önce 2 ay adet görmedim daha evlenmeden önce psikolojikmi oldu artık bahar ayına denk gelmişti ondanmı oldu bilemedim düğünümden 1 hafta önce hastalandım bitti son adet tarihimde 12 hazirandı sonra hamile kaldım yani 25 mayısta evlendim 12 haziran son adet tarihimdi ama ondan sonra yaklaşık 9 sene olacak işte hiç adetim şaşmaz hep 28 günde bir olur sadece o zaman öle olmuştu....

haklısın güzelim üzülmemekte elde değil.peki şimdi neyapıcaksınız?

bilmiyorum desem inanır mısın? o kadar karıştı ki kafam bi de ikinci gittiğim hastane de hamile bi bayan vardı o anlattı dedi bana da öle oldu dedi kese göründü ama kanda yok cıktı dedi ben de gitmedim dr. falan bi daha dedi sonra 1.5 ay sonra öğrendim ki 1.5 aylık hamileymişim dedi bebeğim düştü sonra dedi 🙁 bu ikinci hamileliğim dedi o da kafamı karıştırdı uyuyamıyorum bile kan tahlilini iki yerde yaptırdım yanlış çıkma ihtimalinin olacagını da sanmıorum eşim sağlıkçı o da öyle dedi kanda yoksa yoktur dedi ama inanmak mı istemiyorum ne 🙁((

inşallh ben en başından beri istiyordumm 9 aylık olacam mayısta sedece 1 ay gibi korundu belkide biraydan az ama işte şimdide deniyoz ve benim eşimin tarafı hep gec oluyor mesela büyük eltim 1.5 sene sonra diger eltim 1 sene sonra diger eltim aşılama ile 2 sene sonra olmuş hamiş

zaten bu biyolojik bişey tatlım normalde korunulduğu için üreme gerçekleşmediğinden dolayı üreme fonksiyonları işte yumurtalar rahim hormonlar falan farklı çalışıyo.çalışmalara başlandıktan sonra döngüsü değişiyo onlarında🙂oyüzden sen %85 in içindesin bence🙂